dilluns, 24 de maig del 2010

MÉS VIUS QUE MAI: UE Santperenca 2 – Pitres 2

Nois, som els millors. Només un equip gran, gran, gran i amb tot ben posat com el nostre pot remuntar un 0 a 2 en una promoció, amb el cop anímic que això suposava. Seguim ben vius quan a la mitja part semblava que estava gairebé tot perdut. I ho donarem tot per guanyar.
La primera part va ser difícil. Nosaltres vam sortir tensos, agarrotats, sense gaires idees i amb errors que normalment no fem. A més, el Pitres va estar molt ben posat i va controlar el partit. I per rematar-ho, en dues accions a pilota parada, es van posar amb un 0 a 2 que complicava, i molt, l’eliminatòria. Ni ells ni nosaltres vam disposar d’accions gaire clares per fer algun altre gol.
La segona part va ser completament diferent. Nosaltres vam sortir a dalt, amb només tres defenses i conscients que havíem de marcar. A més, l’empenta que vam posar a la segona part va ser ben diferent a la primera. Ja sabem que és difícil posar futbol en aquest camp, però la resta li vam posar tot. I els resultats van arribar. Al quart d’hora de la segona ja havíem empatat, amb els gols de l’Ísas i l’Isaac. I quedava tot un món per guanyar el partit. I ho vam seguir intentant fins el final, amb algunes opcions clares que no van entrar. El Pitres es defensava com podia, i intentava sortir al contraatac, però excepte algun xut de lluny, no van disposar d’ocasions clares. Haguéssim pogut guanyar, però hem de donar el resultat com a bo tenint en compte com s’havia posat al descans.
I ara la tornada. Tenim opcions, i tot i que el Pitres és un bon equip, amb experiència, bons jugadors i que segur que ens ho posaran molt difícil, hem de ser nosaltres mateixos per tirar-ho endavant. Hem d’aprendre dels errors per guanyar la promoció, ara que encara està tot obert.
Donar les gràcies també a l’afició pel suport incondicional que ens van donar durant tot el partit. Us animem a tots i totes a acompanyar-nos a Sant Celoni. Quants més siguem, més forts serem. Anirem tots junts amb autocar. Qui vulgui venir es pot apuntar als bars del poble.
Amb optimisme, confiança i orgull...
Força UE!!!

PD: destacar la gran esportivitat que hi va haver en un partit de gran tensió. Crec que va ser un exemple per part de tothom del què ha de ser el futbol modest.

dilluns, 17 de maig del 2010

Remuntada a 100: UE Santperenca 5 – Gurb 3

Remuntada espectacular la d’ahir a casa contra el Gurb, un equip que acaba la lliga quart i que té bons jugadors. A més, els 5 gols ens serveixen per arribar als 100 aquesta lliga.
La primera part va començar igualada, i el seu porter ens va parar un penal. Nosaltres semblàvem relaxats, i ho vam confirmar quan en deu minuts el Gurb es va posar amb un 0 a 3 amb algun bonic gol. Nosaltres també vam tenir alguna arribada, però el seu porter va estar tot el partit molt encertat tot i els 5 gols. Cap al final de la primera part, en Melo retallava distàncies i posava l’1 a 3.
A la segona part vam sortir ferits pel resultat i per la imatge que havíem donat durant una estona. I l’equip va fer un pas endavant, va començar a ser més agressiu i a lluitar totes les pilotes. Fruit d’això ens vam anar acostant a la seva porteria, i en una rematada de cap als 20 minuts en Quim posava el 2 a 3. Continuàvem amb esperances i creient en la remuntada, i més quan el Gurb es va quedar amb 10. En els últims 10 minuts l’eufòria: primer l’Isas amb un gol per l’escaire, després en Piella rematant de cap una centrada d’en Coro, i finalment en Melo amb una gran jugada personal, van posar el 5 a 3 definitiu que va fer vibrar i disfrutar a tota la gent de la Santperenca que hi havia al camp. Aquesta segona part segur que ens dóna moral de cara a la promoció. I entre tots, afició, junta, entrenadors i jugadors, segur que aconseguim tirar-la endavant. Però no serà fàcil i necessitem l’ajuda de tothom!!!
Força UE!!!

PD: demà sortegen la promoció a les 17:30. Mirarem de penjar el rival i els partits lo més aviat possible.
PD2: gran arrossada!!! Els grans triomfadors van ser el cuiner...i l’Hijoputa!!!
PD3: Isaac, esperem que estiguis bé i et recuperis ràpid!!!

dimarts, 11 de maig del 2010

Esperant: Masies de Roda 0 – UE Santperenca 4

Partit de tràmit, igual com el que jugarem aquesta setmana, per esperar la promoció. I després de la gran segona volta que hem fet i després d’intentar atrapar el Roda, ara, veient-nos sense opcions, és normal que ens deixéssim anar una miqueta. Clar exemple de la falta de tensió són els controls i les passades fallades, tot i que vam poder tirar el partit endavant.

A la primera part van marcar l’Òscar i en Coro, i a la segona ho van fer en David i l’Eloi...que s’estrenava aquest any amb un gol estil Deco (aquells típics de rebot, jijiji).

Ara a afrontar el partit del Gurb per preparar la promoció, i per fer de prèvia a l’arrossada que ens espera després de jugar al camp. Hem de guanyar per acabar la lliga, i especialment la segona volta, amb uns números acollonants!!!

Des d’aquí també volem felicitar el Roda pel campionat. Crec que han fet una gran lliga, i nosaltres podem estar orgullosos d’haver lluitat amb ells fins al final, contra un equip estructurat (en tots els sentits) per estar en alguna categoria superior. Esperem que ens els podem trobar l’any que ve a Segona.

Per cert, que dimarts que ve a les 17.30 sortegen la promoció. Estarem atents...

Força UE!!!

PD: a part d’en Marc, només falta per marcar en Baletes aquest any??? Jo inicio una campanya perquè si hi ha un penal diumenge, el tiri ell (amb el teu permís Isaac, jjijijj).

dilluns, 3 de maig del 2010

Tocarà promoció: UE Santperenca 4 – Montesquiu 1

Nova victòria en aquesta increïble segona volta que estem fent, on només hem empatat un partit i la resta ho hem guanyat. I aquesta victòria va ser difícil contra un bon equip, segurament dels millors de la categoria ofensivament. I tot i que servia per posar una mica de pressió al Roda, el seu resultat fa que el títol es posi ja impossible. És clar que poden punxar un partit (i Montesquiu és un camp molt difícil), però sembla difícil que ho faci en tots dos.
El partit va començar dominat per nosaltres, amb alguna arribada però sense ocasions clares, fins que aproximadament al minut 20 o 25 en Quim rematava un córner i ens avançava al marcador. D’aquí fins el final de la primera part, el Montesquiu va ser millor, anant-hi més i amb alguna arribada força clara, entre elles un pal i el gol de l’empat a l’últim minut.
Tocava reaccionar si volíem guanyar, i a la segona part ho vam fer. Dos gols d’en David, que va ser decisiu, sobre el quart d’hora de joc posaven el 3 a 1 al marcador, que juntament amb les sensacions sobre el camp, feien que gairebé sentenciéssim el partit. Fins al final alguna arribada pels dos equips, i un gol, el d’en Quim ja al tram final rematant una falta ben centrada per en Coro.
En definitiva, vam tirar endavant un partit difícil contra un bon equip i en un camp que no permet jugar bé a futbol, però tot i així ens tocarà jugar la promoció. No passa res, hem d’arribar en les millor condicions i així segur que tenim moltes possibilitats de guanyar-la.