dimecres, 29 de setembre del 2010

Poc futbol: UE Santperenca 0 – Voltregà 0

Hagués pogut ser una gran tarda, però va acabar amb mal regust de boca. El camp (vull dir a fora), aprofitant la Festa Major feia goig, amb una gran afluència de públic. Però el terreny de joc segueix estant fatal i no permet que es pugui jugar a futbol (a veure quan l’aixequen...). Aquest fet, unit a l’arbitratge i les circumstàncies del partit (les expulsions del Voltregà), van fer que no es veigués res de joc.
La primera part encara va ser decent. Igualada però amb poques ocasions clares. Només destacar un remat de cap nostre al travesser i un xut amb perill d’en Chicho del Voltregà...I evidentment, el gol anul·lat a l'Isaac per un fora de joc que només l’àrbitre va veure després d’una errada del seu porter (fins i tot els del Voltregà es van sorprendre...).
La segona part va ser infumable. Tant per la gent que la veia com per molts dels que jugàvem. L’actuació arbitral (lamentable per tots crec), les dues expulsions del Voltregà (molt tontes, per cert, però que van fer que ells lògicament intentessin parar el partit tants cops com podien...), l’estat del camp i la nostra ansietat per marcar van fer que això passés. Si a això li sumem que ens van anular un altre gol a l'Isaac (per fora de joc, almenys, dubtós) i va haver-hi un també dubtós gol fantasma, va fer que acabéssim 0 a 0.
Res, primer punt, que no ens deixa contents. En aquests dos partits a casa crec que hem desaprofitat dues bones ocasions per sumar més punts. Però toca seguir i intentar guanyar el següent partit. Estem suficientment capacitats per fer-ho.
Per cert, gràcies a tota la gent que va venir a donar-nos suport.
Força UE!!!

dilluns, 20 de setembre del 2010

Qui perdona ho paga: UE Santperenca 1 - Caldes de Montbui 2

Decepció. Aquesta és la paraula per definir el partit d'ahir. Decepció per no debutar amb victòria a casa, i decepció per deixar-la escapar tontament.
La primera part va ser igualada, amb arribades pels dos equips. Nosaltres vam sortir forts i vam dominar l'inici, i el Caldes es va estirar al final. Però cap dels dos vam estar encertats i el marcador no es va moure.
La segona part va ser diferent. Vam sortir convençuts i apretant, amb arribades a la seva àrea, algunes d'elles perilloses. I en una d'elles, l'Antonio ens va avançar. Semblava que tot es posava de cara, pel marcador i les sensacions. A partir d'aquí vam tenir algunes opcions clares que no vam aprofitar, i que haguessin senenciat el partit. A mida que anaven passat els minuts, el Caldes anava refrescant l'equip i començaven a apretar, tot i que sense ocasions clares. Nosaltres començàvem a notar el cansament i no podíem mantenir el nivell. Tot i això, l'empat seu va arribar en una jugada afortunada. Un centre seu des del mig del camp el rematava un davanter sense saber gaire com, i entrava a la porteria. Fins al final, partit d'anada i tornada però sense opcions clares. Fins que a l'últim minut, i en una acció que vam regalar en defensa, el Caldes feia el gol que li donava els tres punts.
Perdem tres punts, com en moltes d'altres vegades, per falta de contundència, tant a davant com en defensa. I ja se sap que qui perdona (i regala...) ho paga.
Però tenim temps per millorar. Tot just és el principi, i amb la recuperació de jugadors ens donarà més opcions per refrescar l'equip i donar el 100 % durant tot el partit. Tot i així, hem de començar a reaccionar. I aquest diumenge, per Festa Major, ve el Voltregà, un bon equip amb bons jugadors que no ha començat bé. Serà difícil, però segur que estem capacitats per intentar guanyar cada partit.
Nois, ens aixecarem segur!!!
Força UE!!

dilluns, 13 de setembre del 2010

S'imposa la lògica: Olímpic La Garriga 3 - UE Santperenca 0

Era un mal dia per debutar, el pitjor. Amb moltes baixes (i la majoria importants), amb poc rodatge, molta calor i al camp d'un dels millors equips del grup...segur!
El partit va començar malament. Vam sortir amb la voluntat de no deixar arribar a l'Olímpic a la nostra àrea, però ho vam fer sense l'empenta necessària. Fruit d'això, als 20 minuts ja perdíem 2 a 0. El primer gol va ser un golàs, una excel·lent jugada seva amb tocs ràpids i passada de la mort que poc vam poder fer. I el segon un xut de fora l'àrea que amb el vot es va enverinar i va sorprendre en Marc. La cosa pintava molt malament, però no vam decaure i vam seguir ben posats i amb més agressivitat. I tot i que l'Olímpic seguia tocant i tocant, no van tenir gaires opcions clares més per marcar. Nosaltres no conservàvem gens la bola i així es feia difícil. A més, al minut 20 vam haver de fer dos canvis per lesió, i ja només en quedava un a la banqueta.
La segona part va ser similar, encara que vam defensar millor i vam evitar que ells arribessin clarament. Tot i així, seguíem sense fer perill clar. I ja al final, i en possible fora de joc (és igual...), ells van fer el tercer amb una bona vaselina.
Aquesta derrota era previsible, i ens ha de servir per treure coses positives i negatives, i intentar millorar. Segur que aquesta setmana ho farem (si les lesions no són importants). Recuperem gent, juguem a casa, i el rival segurament no serà tant bo. Això tot just acaba de començar, i crec que tenim les ganes i la qualitat per guanyar molts partits.
Força UE!!!
PD: ànims als lesionats. Esperem que no sigui res greu!!!
PD2: pels que no ens seguiu habitualment, els fitxages d'aquest any són: Uri Llinares (porter del juvenil), Ernest Sànchez (ex Vic i Torelló), Roger Pich (Borgonyà), Carles Jordana (sense equip, ex Vall del Ges), Josep Vaqué (Vic) i Joan Rifà (aficionats). I a més en Marc Rossell després de la lesió de tota la temporada passada.
PD3: s'ha de felicitar en Vaque, que va fer una bona duatló de Bellmunt...almenys que la seva absència el dia abans servís d'alguna cosa...