dilluns, 25 d’octubre del 2010

Just: UE Santperenca 1 – Torelló 1

Partit típic de derbi, amb ambient al camp i poc futbol... en gran part provocat pel mal estat del camp. La primera part va ser nostra, sense concedir ocasions clares al Torelló, i en una acció personal boníssima, en Melo ha marxat de dos o tres rivals, i sense angle ha posat l’1 a 0 al marcador. Golàs!!!
La segona part ha set del Torelló, nosaltres intentant controlar en defensa, amb domini seu i nosaltres més enrere però poques opcions clares de marcar. A falta de poc del final, ells han empatat de penal.
Poc més a dir del partit, però he llegit la crònica del blog del Torelló i m’he indignat (http://cf-torello.blogspot.com/). Per això vull contestar-los algunes coses, i intentaré fer-ho amb més respecte i objectivitat que ells: el camp està molt malament, però ho està pels dos equips, i en part gràcies a que l’Ajuntament i la UE Santperenca han deixat el camp al Torelló perquè hi entreni futbol base i hi juguin partits també del femení. De l’arbitratge no crec que us pugueu queixar, amb la segona part que ha fet; de penals n’hi ha hagut a les dues àrees, i només l’ha pitat a la de la Santperenca i a poc pel final. I no parlem de les faltes que ha pitat... No ho sé, potser si us queixeu d’aquests arbitratges és que espereu molts favors. Si ha set dolent, ho ha set per tots... però no crec que s’hagi d’anar plorant sempre que no guanyeu...(segurament només és una cosa del cronista). Lo de les bastantes ocasions clares no crec ni que s’hagi de contestar (qui ho ha vist ja ho sap...). I per últim, i més indignant, és ficar-se amb els jugadors de la Santperenca. Perdíem temps, i sense ser cap cosa exagerada, perquè guanyàvem, i vosaltres heu fet igual (o no recordeu el partit amb el Sant Vicenç...). Això és futbol. I a més, no sé on heu vist les provocacions. Crec que ha set un partit molt correcte dins el camp...
No se què pretén aquesta crònica, espero que no estigui feta expressament per escalfar el partit de la tornada (ja que nosaltres no en tenim cap ganes) o per justificar que no ens heu pogut guanyar. Crec que anar de víctimes no porta enlloc...però ja us espavilareu. I a més, no crec que sigui una opinió compartida per la majoria de jugadors i cos tècnic...
Nosaltres a seguir.
Força UE!!!

PD: ah, nosaltres al descans estàvem molt tranquils eh...

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Anar sumant: Vall del Ges 0 - UE Santperenca 0

Va ser un partit difícil, on nosaltres vam ser millors la primera part, amb algunes ocasions de gol. No vam concedir ocasions a la Vall i semblava que ens podríem emportar els 3 punts.
Però la segona part va ser diferent. El partit es va trencar, i això va fer que els dos equips arribéssim a les àrees. Nosaltres no vam tenir ocasions gaire clares, a excepció del xut de fora l'àrea d'en Quim que va anar al pal, mentre que la Vall va tenir alguns remats que per sort no van anar a porta. Els dos porters no van haver de fer parades de mèrit, tot i que la pilota va ser molt més a les dues àrees.
És important anar sumant, i més en partits i camps difícils per nosaltres com era aquest. I ara a intentar-ho contra el Torelló. Tenen un bon equip, però és un derbi i ho posarem tot per guanyar-los.
Força UE!!!

PD: felicitats als papes Benja i Raquel pel naixement de l'Eloi!!!

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Ara si: Sant Julià 2 - UE Santperenca 3

Ja era hora!!! 3 punts que han d’obrir el camí a que vinguin més victòries. Segur que ens dóna confiança i ens han de servir per veure que podem competir i guanyar perfectament en aquesta categoria.

En línies generals vam fer un bon partit (quina diferència jugar en un camp així i no a Sant Pere, aquí la pilota saps sempre què et farà...). Sobretot a la primera part, que tot i que només vam fer 1 gol (després que en Quim rematés un córner), hauríem pogut deixar el partit gairebé sentenciat. Vam fallar moltes ocasions...i molt clares. I el Sant Julià només en va tenir una. Vam arribar bé, entrant sobretot per bandes i donant bones sensacions.

La segona part va ser més igualada. El Sant Julià apretava més amunt i ens dificultava la sortida. Fruit d’això, hi havia arribades pels dos cantons però sense ser ocasions clares. I llavors vam poder trencar el partit. En un bon quart d’hora, l’Isaac va fer dos gols i n’haguéssim pogut fer algun altre. Però després suposo que ens vam relaxar. El Sant Julià va posar l’1 a 3 quan faltava un quart, i a falta de 8minuts posava el 2 a 3. Fins el final lògic patiment, encara que no vam concedir cap ocasió clara al Sant Julià.

Tot i el patiment (sempre patint nosaltres...) hem de valorar positivament el partit i la victòria. Són tres punts importants que ens han de donar confiança davant els tres pròxims compromisos, que són partits molt macos i amb rivalitat: amb el Roda per la lluita de l’any passat, i amb la Vall i el Torelló perquè són derbis.