dimarts, 21 de desembre del 2010

Molt premi (amb celebració inclosa): UE Santperenca 2 - Vic-Riuprimer 2

Mal partit el que vam jugar dissabte, amb la única excepció del primer quart d’hora, on vam sortir forts, vam entrar bé i vam donar sensació de perill. A partir d’aquí el Riuprimer va ser millor (crec que van demostrar tenir bastant bon equip, i sobretot dos o tres nanos molt destacats), i hagués merescut la victòria. De fet, semblava que la tenia ben lligada, però amb 10 no vam defallir i en Melo amb un bon gol de falta a molt poc del final i l’Isaac de penal en el descompte van fer que ens emportéssim un punt molt valuós veient com havia anat tot.

Crec que al sopar i a la farra del vespre la gran majoria vam jugar millor. Quin partidàs: desmarcades a punta pala, esprints, marcatges de molt a prop, control a l’adversari, joc de contacte, avituallaments per agafar forces, i grans celebracions. Devia fer goig de veure... I a més, crec que per primera vegada aquest any no hi va haver lesionats ni expulsats (tot i que crec que n’hi va haver algun que mereixia la vermella...). Com dirien els italians...CHE SPETTACOLO!!!

Res més, desitjar a tothom, i en especial a la família de la UE Santperenca unes bones festes i un feliç 2011!!!

Força UE!!!

PD: del 2011 esperem que encara sigui millor esportivament, i esperem que les lesions ens respectin més que els últims anys.
PD2: espero (si algú me'l passa) penjar en els propers dies el vídeo dels nous cantant les nadales...Ajaiiiiiiiiiiiii

dilluns, 13 de desembre del 2010

Bona dinàmica: Llerona 1 - UE Santperenca 3

És important seguir sumant...i més davant un equip de la “nostra” lliga. Aquesta victòria ha de servir per reafirmar-nos amb el que estem fent, per tenir confiança en l’equip i per seguir endavant.
Va ser un partit estrany. Nosaltres arribàvem amb moltes baixes, i amb molta gent tocada a l’onze titular. La primera part va ser dominada pel Llerona, especialment al principi, i ens van agafar algun cop l’esquena a la defensa. Tot i així no van tenir ocasions clares. I nosaltres pressionat bé al mig del camp i sortint a la contra. En una recuperació en David li fa la passada a en Melo que no perdona davant el porter. Pocs minuts després, en una contra per l’esquerra, en Coro centra i ells es fan el 0 a 2 en pròpia porta. Tot pintava bé, i ja haguéssim pogut sentenciar, ja que en David i en Coro van tenir clares ocasions per posar el 0 a 3. Però un 0 a 2 era un bon resultat (i exagerat) a la mitja part.
A la segona part vam sortir molt bé, sense concedir ocasions i sortint ràpid per tenir ocasions clares, que no vam poder transformar. Però en la menys clara el seu porter falla en una pilota centrada i en David, molt oportunista, va fer el 0 a 3. Tot semblava controlat, però a falta de mitja hora pel final, van expulsar en Roger amb doble groga. Tot i que no ens van fer excessiu perill, a falta d’un quart d’hora ens van fer l’1 a 3 que posava una mica d’emoció. Però vam saber defensar bé i el resultat no es va moure.
A part de la victòria, és molt important saber que jugui qui jugui podem guanyar els partits.
A seguir així i intentar guanyar abans de Nadal, per posar-nos en una situació més tranquil•la i poder anar contents a les festes.

Força UE!!!
PD: penseu que juguem dissabte aquesta setmana...i que després al vespre hi ha el sopar de Nadal... Festival!!!

dimecres, 8 de desembre del 2010

Per fi: UE Santperenca 3 - Roda 2

Gran alegria amb la victòria d'aquest migdia. Ha costat molt, però ha valgut la pena.
Jugàvem contra una de les millors plantilles de segona...però en un camp com el nostre on no es pot jugar a futbol tot això no es nota gaire (que ens ho diguin a nosaltres pels altres partits que hem jugat...). I a més, hem guanyat al Roda, que ja ens tocava i ja en teníem ganes...
El Roda s'ha avançat a la primera part (Piella, diga-li al teu germà que sigui l'últim gol que ens fa, com torni a fotre un gol a Sant Pere el cardes fora del carrer Bellmunt), però ha estat igualat i nosaltres hi hem posat moltes ganes i hem estat ben posats.
La segona ha set de bojos: empata en Melo de cap, després en Quim es fa l'1 a 2 en pròpia porta, tot seguit expulsen en Xevi, a falta de deu minuts o un quart en Coro empata rematant un córner, i quan faltaven menys de 5 minuts per acabar, en Quim ha fet el 3 a 2 amb un golàs de falta des de molt lluny. Hi ha hagut molta EUFÒRIA al Pep Aleix, tot i que el Roda ha tingut una ocasió claríssima per empatar en el descompte. Per fi la sort ens acompanya una mica...
Cal destacar per sobre de tot l'actitud que hem tingut, donant-ho tot tot i quedar amb deu homes o anar per darrere al marcador. Aquesta ha de ser la línia.
Al final els 3 punts i la felicitat s'han quedat, per fi, a casa.
Força UE!!!

dimarts, 7 de desembre del 2010

Cara de tontos: UE Santperenca 2 - Moià 2

Tot i que l’empat es pot considerar just, una altra vegada ens queda un mal regust de boca amb el resultat. Sobretot per l’àrbitre, que si bé era dolent per tots, ens va perjudicar en els gols, especialment clamorós el segon... Però tots vam veure que el seu comportament (pels dos equips) no era normal.
Com ja és habitual i degut a l’estat del camp, el partit va tenir poc futbol. A la primera part en David ens va avançar rematant una bona centrada d’en Joan, però poc abans del descans el Moià ens empatava en una jugada embarullada dins la nostra àrea però molt ben finalitzada pel seu davanter (en més que possible fora de joc segons sembla...però en jugades com aquestes els àrbitres es poden equivocar...).
La segona part va ser similar, encara que vam jugar molt estona amb 10 per l’expulsió tonta d’en Joan (n’hem d’aprendre dels errors...), i això va fer que el Moià tingués més la pilota. Però a vint minuts pel final, l’Ísas (que debutava aquest any) va rematar molt bé de cap una falta i ens va posar per davant. I a falta de 5 minuts pel final la jugada inexplicable. Una falta favorable al Moià entre l’àrea i el mig del camp, tres jugadors nostres es posen per allà on s’ha de sacar la falta per evitar que saquin ràpid, però un jugador del Moià (hàbilment), saca de 4 metres més endavant i amb la pilota en moviment sense que l’àrbitre ho aturi i enganxa en clar desavantatge la nostra defensa i provoca que empatin a 2. Aquestes coses si que no s’han de permetre. Et fan perdre dos punts (i amb el què ens costa a casa) injustament...
I no crec que hi interessi ni que ho llegeixin, però si algú de la Federació ho fa que s’ho miri bé. No sé què passa però aquest any a Sant Pere ens han portat alguns àrbitres que tela. Especialment frikys (per dir-ho d’alguna manera) el del dia del Voltregà...i el d’aquest diumenge. No pot ser que sense haver passat res (partit netíssim) a la primera part amenaci de plegar, o que quan nosaltres anem a protestar el segon gol es posi a plorar, igual que quan marxava del camp. No esperem que ens beneficiïn (buf, això ja seria massa...), tampoc volem que ens perjudiquin, només volem àrbitres dignes i que no ens faltin al respecte.
I demà a pel Roda. Tenen un equipàs i estan en bona línia, però els hi tenim ganes pel seu comportament d’altres vegades (d'alguns d'ells, no de tots...), i hem d’aconseguir la primera victòria a casa.

Força UE!!!