dilluns, 14 de març del 2011

Emocionant: Torelló 3 – UE Santperenca 3

Bon punt l’aconseguit en el derbi, en un partit emocionant que es va resoldre en els minuts finals.

El Torelló va començar millor, dominant i arribant, encara que sense opcions clares, fins que al minut 10 es van posar per davant amb un gol de cap a pilota parada. La cosa no pintava bé, però el partit es va igualar i vam poder empatar al cap de poc amb un gol de l’Ernest. Fins al final de la primera part vam fer uns bons minuts, i tot i que el Torelló tenia més la pilota, nosaltres sortíem amb rapidesa i donant sensació de perill, amb la única llàstima de què no vam estar encertats en l’última passada per fer ocasions més clares de gol.

La segona part va començar similar, i al quart d’hora en Quim va fer l’1 a 2 després d’aprofitar un error seu a la sortida d’un córner. El gol va fer que el Torelló tirés més amunt i ens apretés més, donant sensació de perill, però creant ocasions bàsicament a pilota parada (com tot el partit, sobretot gràcies a què les posen molt bé). En una d’aquestes van empatar. Fins el final més domini del Torelló, amb alguna contra nostra, però cap dels dos vam poder marcar fins al minut 90, on primer el Torelló en un contraatac va fer el 3 a 2, i ja en el descompte en Rafa va rematar una falta centrada des de lluny.

Hem de donar per bo el punt, i hem de fer-lo bo en els següents dos partits, que marcaran molt la part final del campionat. Juguem contra el Seva i el Pradenc, dos rivals molt directes, que ja ens van guanyar a la primera volta, però que crec que si fem les coses bé tenim moltes opcions de guanyar-los. I més ara que sembla que tindrem gairebé tots els jugadors disponibles. Som-hi nois!!!