diumenge, 28 d’agost del 2011

Pre-temporada: UE. 3 - VIC-RIUPRIMER B. 1

A falta del nostre habitual redactor per el seu viatje a Argentina, al qual li desitjem que li estigui anant tot bé, segur que vindrà en plena forma, intenterem mantenir actiu el blog.
Victòria que ens va deixar bones sansacions, contra un rival del nostre nivell que va intentar jugar la pilota en excés i aixó ho vam sapiguer aprofitar. La primera part va ser la més activa, com a mínim en quant al marcador, ja que es van fer tots els gols. El primer, en un gran remat amb l´esquerra per l´escaire d' en Xevi Verges, gran gol, el segon d´en Xevi Boronat despres d´una bona jugada i passe de Josep Vaqué, dificil remat també, i el tercer, després d´una errada en el passe del seu porter que Vaqué va sapiguer definir molt bé. Entremig el seu gol de penal, sense discusió. La segona part va semblar més igualada, més controlada per part dels dos equips, no hi va haver més gols.
En resum, bon partit i bon resultat que ens ha de servir per anar agafant la forma, confiança, i anar integrant els nous jugadors de cara al primer partit de lliga.

Ànims a tots i FORÇA UE.SANTPERENCA!!


dilluns, 22 d’agost del 2011

Valoració amistosos i primera setmana

Les cames ja noten la primera setmana. Però segur que tot l’esforç i patiment d’aquests dies ens ajudarà al llarg de la temporada.

Vam entrenar dimarts, dimecres i divendres, i entre les coses més destacables és que ja hi érem gairebé tots i que es va treballar bastant bé.

I el cap de setmana els dos partits, marcats tots dos per l’extrema calor...i per ser els primers partits a casa i amb herba artificial.

UE – Camprodon (4 - 3): gran resultat, bon esforç i bones sensacions, tot i que el resultat és injust. El Camprodon va ser millor, tocant i arribant, sobretot per banda. Ells van perdonar algunes ocasions, i nosaltres els hi vam fer mal a la contra. En Xevi Boronat va fer 3 gols (vaia estrena...) i l’altre el va fer en Melo.

UE – Abadessenc (1 – 3): estàvem bastant fosos de tota la setmana i sobretot del partit del dia anterior. Però vam donar la cara i ho vam intentar. L’Abadessenc juga menys al toc que el Camprodon i va a dalt més ràpid, tot i que nosaltres vam poder tenir la pilota a estones. Ells sobretot ens van fer mal aprofitant les nostres pèrdues. El nostre gol el va fer en Xevi Vergés en un gran llançament de falta.

En resum, bones sensacions i bona feina en partits contra equips de categoria superior, tot i estar encara en la fase inicial. S’ha de seguir així!!!


Força UE!!!



PD: me’n vaig de vacances... espero que en ReySc o algú altre vagi passant revista a l’actualitat...

dimecres, 17 d’agost del 2011

Sant tornem-hi...

Ahir vam tornar a entrenar. I com és lògic, els primers dies amb força càrrega física. Però al final encara ho vam amanir amb una mica de pilota, que sempre s’agraeix. I avui a tornar-hi!!!

Aquest cap de setmana juguem dos partits a casa com a preparació, i que ens serviran per anar agafant ritme i prenent les mides al camp: dissabte a les 17:30 contra el Camprodon, i diumenge també a les 17:30 contra l’Abadessenc. Són equips de categoria superior, no sé si amb més rodatge o no, però segur que al ser la nostra primera setmana seran partits complicats.

La plantilla, que en principi comptarà amb 25 fitxes (encara que hi ha alguns jugadors que s’ha de veure si finalment jugaran), queda així:

Porters: Uri Llinares i Joan Vinyoles (Abadessenc)

Defenses: Jordi Carbonell “Baletes”, Eloi Dot, Jonatan Molina (Torelló), Jordi Serrat, Martí Casanova, Raul Jiménez (Vall del Ges), Toni Ortiz, Quim Freixa i Rafa Currius.

Migcampistes: Toni González, Xevi Vergés, Sergi Codina “Teti” (Ripoll), Roger Pich, Marc Rossell, Jordi Piella, Benja Vázquez, Jordi Coromina, Gil Cunill (Vall del Ges), Carmelo Ortiz i Josep Vaqué.

Davanters: Xevi Boronat (Vall del Ges), Marc Escarrà i Joan Rifà.

Entrenadors: Dani Mata i Lluis Mata. Delegat: Milio Rosell.

Les baixes són: Marc Puigdemunt, Isaac, Ernest, Jordana, David i Zapa. A tots moltes gràcies, gràcies per lo que heu donat dins el camp, però sobretot gràcies pel que entre tots hem compartit a fora, amb alguns durant molt temps. Que tingueu sort, tant si continueu jugant com si no!!! (i si algun divendres veniu a sopar, estarem encantats...).

Força UE!!!