dimarts, 27 de setembre del 2011

UE Santperenca 1 - Sant Feliu de Codines 2

Com ja va sent habitual, arriba la Festa Major i no guanyem. Segurament la condició física d’alguns i la inspiració no eren les millors.

En el conjunt del partit el Sant Feliu potser va estar millor, i tot i que nosaltres vam estar seriosos, ells van tenir algunes ocasions, i per contra, a nosaltres ens va costar molt arribar a la seva porteria amb perill. El gol d’en Marc Escarrà va ser de les poques ocasions clares que vam tenir.

A més, la manera de perdre (en temps afegit) i amb la gent que hi havia al camp, fa que sigui una derrota dolorosa.

Toca seguir, ja que tot i tenir un inici de lliga força dur, estem donant la cara, i estic convençut que si la inspiració millora anirem amunt. A més, tenim força gent nova, i ens hem d’anar conjuntant.

Força UE!!!

dilluns, 19 de setembre del 2011

Ens emportem el derbi: Torelló 1 - UE Santperenca 3

Si senyor nanos!!! Vam guanyar el derbi, com a visitants, i segons sembla amb tota justícia.
No faré el meu resum perquè lamentablement no vaig veure el partit, però parlant amb molta gent que va veure'l, coincideixen en què vam ser millors, especialment a la primera part. I nosaltres vam fallar (o les va parar el seu porter...) ocasions, mentre que el Torelló en va tenir poques.
Ells es van avançar de córner, en Martí va empatar abans de la mitja part (per fi ha après a rematar de cap sense tancar els ulls...) i a la segona part, i a falta de pocs minuts, primer l'Ernest i després en Xevi Boronat, van capgirar el partit.
Felicitats, aquesta és una victòria especial, ja que a més de sumar els tres primers punts és contra el Torelló, que sempre fa gràcia. I ara a seguir i a intentar sumar per la Festa Major, que sempre hi ha condicionants que ho fan difícil, a més d'un bon rival, però hem d'aprofitar que jugarem a casa.

Força UE!!!

dimarts, 13 de setembre del 2011

UE Santperenca 2 - Olímpic La Garriga 3

Mal inici, sobretot pel què fa al resultat, tot i que la imatge no va ser dolenta en un partit molt intens. I cal recordar que vam jugar davant un dels millors equips del grup, piloteros i que, a diferència de nosaltres, han tingut pocs canvis i fa molt temps que juguen junts. Sabem que a l'inici tenim un calendari complicat...però ens en sortirem!!!

La primera part va ser de l’Olímpic. Van moure la bola en estàtic, sortien ràpid i bé quan podien a la contra, intentaven jugar per bandes... Van fer una gran primera part. Nosaltres teníem bona actitud, vam córrer, però no podíem contrarestar el seu joc. I a més, no vam poder jugar gaire la bola, ja que la perdíem amb facilitat. Tot i així, vam tenir tres ocasions clares (amb pal inclòs una), dues d’elles amb el 0 a 0, que d’haver-les aprofitat segur que haguessin canviat el partit. El seu primer gol, sobre el minut 10, ens el vam fer en pròpia porta després d’intentar rebutjar una seva centrada, i el seu segon gol va arribar després d’una gran jugada seva a la contra que va acabar amb la passada de la mort. Al descans semblava tot molt difícil, però creiem que podríem aixecar el partit.

La segona part va ser diferent. Nosaltres apretant més amunt, ells sense poder combinar tant...tot i que en una de les primeres jugades, ens van fer el 0 a 3. A partir d’aquí, vam tirar d’orgull i vam poder retallar distàncies. Primer en Vaque de penal va fer l’1 a 3 (i que va suposar l’expulsió d’un seu defensa) i després en Melo va fer el 2 a 3. Quedava temps, però ells amb ofici van parar molts cops el partit, i no vam tenir ocasions clares per empatar.

Mal resultat però bona actitud. Hem d’intentar aixecar-nos dissabte (a les 6) en el derbi contra el Torelló. Segur que costarà, encara no estem rodats i ells van començar bé, però ho hem de donar tot i hem de pensar que una victòria (el dia de Rocaprevera a Torelló, amb gent, amb tot el futbol base que compartim), a part de reforçar-nos moralment, seria una immensa alegria per nosaltres i la nostra gent.