dimecres, 18 d’abril del 2012

UE Santperenca 2 - Santa Eugènia 3

Derrota injusta aquest diumenge a casa. Vam fer un dels millor partits de la temporada, vam jugar bé, per terra, vam arribar amb perill a la seva porteria, però vam perdonar...i ells no en les poques ocasions que van tenir. I és clar, el resultat va ser cruel.

A la primera part no vam sortir del tot bé. Al minut 3 en una bona contra el Santa Eugènia es va avançar, i al minut 18 en una jugada on ens van robar la bola al darrera ens van fer el 0 a 2. Nosaltres ja havíem arribat en alguna ocasió clara, i ho vam seguir fent...però perdonant. Només l’Ernest al minut 20 va posar l’1 a 2. Però repeteixo, vam combinar i vam arribar, i no vam concedir gaires més ocasions al Santa Eugènia.

La segona part també va ser nostra, tocant, arribant i fent ocasions clares, però entre la nostra manca d’encert i la gran actuació del seu porter Prat, no ens van permetre marcar, a excepció d’un gol de l’Ernest al minut 66 aprofitant una jugada per banda que posava l’empat al marcador. Vam seguir igual, igual de bé, tot i que llavors el Santa Eugènia va avisar amb un remat de cap al pal. I al cap de poc, en una altra jugada arribant per banda van fer el 2 a 3 que seria definitiu. Fins al final van tenir més ocasions clares que no vam aprofitar.

En definitiva, mal resultat però bon partit. Aquesta és la línia de joc, ja que si juguem així la majoria de partits els guanyarem. El seu encert a dalt i a la porteria, i la manca d’encert nostre van fer que perdéssim aquest partit injustament.

Toca seguir...i anar a un dels camps més difícils de la categoria: a Sant Hipòlit!!! No hi anem en les millors circumstàncies, i a més ells aquest any estan fortíssims i són molt perillosos, però jo crec que tenim equip de sobres per plantar-los-hi cara. Per intentar-ho que no quedi!!!