dilluns, 5 de novembre del 2012

Sant Bartomeu 3 - UE Santperenca 2

Derrota dissabte a Sant Bartomeu, en un camp sempre difícil…i més ara quan no juguem mai en camps de terra. I a més ells tenen un bon equip...i nosaltres moltes baixes.

Ells van començar millor, apretant més i arribant. Van disposar d’un penal que van fallar i a partir d’aquí el joc es va igualar. Però en una gran jugada individual d’en Joanet culminada amb un bon xut, ells van fer l’1 a 0. El camp estava malament però tot i així els dos equips provàvem de jugar. I en una jugada rara ells van fer el segon (primer l’àrbitre diu que el nostre porter l’agafa fora l’àrea i pita falta, però quan era en un lateral i sense cap pressió del Sant Bartomeu, i després ells xuten quan havien demanat barrera i l’àrbitre no xiula i deixa jugar...i llavors no la sabem treure i ells l’empenyen a gol). Tot semblava difícil però no impossible.

A la segona part vam sortir disposats a remuntar i l’actitud era bona. El Sant Bartomeu no arribava i vam jugar més a prop de la seva àrea. I a falta d’un quart d’hora pel final, l’Albert Jufre va fer el 2 a 1 que ens posava al partit. Però al cap de pocs minuts, ells van fer el 3 a 1 aprofitant el rebot d’una falta que havia anat al travesser (i en fora de joc, tot s’ha de dir...), en l’única ocasió que van tenir a la segona part junt amb un u contra u que va parar en Vinyo. Fins al final el joc es va embrutar i hi va haver tensió. Nosaltres vam tenir alguna ocasió a pilota parada, però només vam poder reduir distàncies a l’última jugada del partit mitjançant un penal transformat per en Teti, un penal que l’àrbitre es va inventar (i que a més va suposar la injusta expulsió d’un jugador del Sant Bartomeu), potser per compensar les decisions anteriors.

De l’àrbitre dir que crec que potser per les seves decisions ens va perjudicar més a nosaltres, però la veritat és que ens va fer emprenyar als dos equips. Independentment de les coses que va xiular, a nosaltres ens va faltar al respecte a la mitja part amb les seves paraules, i al Sant Bartomeu al final del partit quant fins i tot va empènyer un jugador seu. La veritat és que àrbitres així no ajuden a ningú, ni als partits en sí ni al seu propi col·lectiu.

I nosaltres no passem un bon moment. Els últims resultats han set dolents. Som pocs, i les contínues lesions no ens ajuden. Dissabte passat van caure dos més. Anirem justos pels propers partits, però la imatge de l’equip ha de ser bona. Vénen dos derbis, dijous la continuació amb el Torelló i diumenge contra el Sant Vicenç. En aquests moments és quan es veuen els equips de veritat. Crec que de ganes de tirar això endavant en tenim tots. I ho farem!!! Siguem els que siguem i passi el què passi lluitarem fins el final.