divendres, 26 d’abril del 2013

UE Santperenca 1 - Tona 0


Ja era hora de trencar la mala ratxa. Ho vam fer en un partit seriós, i contra un equip que segons la meva opinió ha millorat força respecte a la primera volta. Nosaltres en la situació que estem és difícil que fem un gran joc, però si que vam donar sensació d’equip i vam competir bé.

Nosaltres vam començar bastant bé, amb algunes arribades amb perill, però no vam poder marcar. Tot el partit va ser igualat, amb estones de domini seu i estones de domini nostre, però en general va ser un partit amb poques ocasions de gol. En una d’elles, el Tona es va quedar amb 10 quan en Vaque es plantava sol davant el porter. Semblava que se’ns posava molt bé el partit, però el Tona va seguir ordenat i competint bé.

La segona part va començar amb el gol nostre, obra d’en Vaque transformant un lliure indirecte. Després ordre dels dos equips i poques ocasions, si bé a l’últim minut el Tona la va tenir però vam poder-la treure de sota pals.

Aquesta victòria és important per trencar la mala dinàmica i donar-nos moral. Ara tenim dos partits molt complicats, però aquest any hem fet millors partits amb els equips de dalt. Guanyem o perdem, hem de deixar bones sensacions i competir com cal. I a seguir, que ara arriba el tram decisiu i no hi ha res fet!!!

Força UE!!!