dimecres, 27 de febrer del 2013

UE Santperenca 1 - Caldes Montbui 4

Resultat enganyós el d'aquest diumenge si tenim en compte el què va passar sobre el camp.

Al llarg de tot el partit vam ser millors, vam jugar bé a futbol i vam dominar...però l’encert i la contundència de cara a porta va ser la gran diferència. El Caldes va convertir en gol gairebé totes les seves ocasions (algunes d'elles eren mitja ocasió, ja que van fotre dos golassos des de lluny que tela...especialment el primer que va entrar per l’escaire...), mentre que nosaltres vam fallar molt (o el seu porter va estar molt encertat també). Només en Jona va poder marcar, gol que significava l’1 a 0. I la clau del partit crec que va venir just després: un minut més tard el Caldes empatava amb un golàs. Fins i tot quan ens vam quedar amb 10 vam competir molt bé.

Ens hem de quedar amb les coses bones, que van ser la majoria, i intentar millorar en lo dolent, bàsicament l’encert a les dues àrees. Aquest dissabte tenim un partit molt difícil a Campdevànol, tant per l’equip a qui ens enfrontem com per les baixes que tindrem. Però hem d'intentar-ho i passi el que passi donar la cara.

Força UE!!!

dilluns, 18 de febrer del 2013

Gurb 1 - UE Santperenca 1

Ahir no vam fer el nostre millor partit, i tot i que haguéssim pogut guanyar, crec que l’empat es pot considerar just. I nosaltres l’hem de valorar. I encara que sembli obvi, quan no es pot guanyar, és important no perdre, i més en un camp d'un equip que el tenim per darrera.

Tot el partit en general va ser igualat i sense gaires ocasions. Potser nosaltres vam ser una mica millors a la primera part i ells una mica millors a la segona. Nosaltres no vam estar encertats en l’última passada, i sobretot en els minuts finals el Gurb, a base d'empenta i penjar pilotes, va apretar. Però el bon gol d'en Melo de falta, empatat per una empalmada seva en un refús de cap a la nostra àrea, va ser suficient per emportar-nos un puntet.

Hem d'intentar fer bo aquest punt diumenge a casa. Ens visita un gran equip, amb molt bons jugadors, i que actualment és l’equip més en forma de la lliga, el Caldes (porten 7 victòries consecutives). Serà molt difícil guanyar-los, però si estem al nostre millor nivell segur que tindrem opcions de fer-ho. Hem d'anar sumant mica en mica per intentar evitar patiments d'última hora. Crec que ho podem fer, però hem de seguir la dinàmica de les últimes setmanes, i l’única manera de fer-ho és mantenint l’actitud.

Força UE!!!

dilluns, 4 de febrer del 2013

UE Santperenca 2 - Sant Quirze 1

Important victòria per anar sumant punts i allunyar-nos una mica del descens. Cal seguir, no ens podem aturar, però la línia i la dinàmica són bones.

Ahir no vam fer un gran partit, però vam merèixer la victòria, sobretot per les ocasions que vam tenir. Ens enfrontàvem a un equip rocós i incòmode, que hi van molt, però vam estar seriosos i això ens va permetre guanyar.

La primera part va ser dolenta, amb poc joc i moltes imprecisions.  Nosaltres vam tenir poques ocasions, però alguna més que el Sant Quirze, que només en va tenir una en una falta. La principal nota negativa va ser la lesió d’en Vinyo, que faria que hagués de ser substituït a la mitja part per en Quim a la porteria...

Potser acollonits per aquest fet i incomodats pel sol de cara, a la primera jugada de la segona part el Sant Quirze va tenir un u contra u que el porter va tocar encara no sap com i la pilota va anar al pal. Ensurt gros...però no va ser la tònica de la segona part. Vam dominar nosaltres i vam tenir bones ocasions. En una d’elles en Vaque va fer l’1 a 0. I al cap d’uns minuts va arribar la jugada polèmica del partit: nosaltres havíem llançat la bola a fora perquè atenguessin un jugador, i  quan semblava que el Sant Quirze la tornava, un jugador veient-se sol comença a tirar cap a la porteria i fa un gol que significava l’empat. Com és lògic, nosaltres ens vam emprenyar molt. Però llavors tot l’equip del Sant Quirze (guiats per la seva banqueta) van decidir que es deixaven fer un gol...que significava el 2 a 1. Va ser un gest d’esportivitat de tot l’equip per compensar un error que va tenir un jugador seu (no tot l’equip, ja que havien decidit tornar la bola). Fins al final nosaltres no vam concedir ocasions i haguéssim pogut sentenciar amb dos pals i alguna altra ocasió.

Ara a pensar en el Carnaval...i després ja pensarem en el pròxim partit. Cal fer un salt més gran encara a Gurb. Una victòria ens situaria en una situació força tranquil·la, tot i que per bé o per mal, això serà llarg!!!