dilluns, 11 de maig del 2009

Bon partit: UE Santperenca 5 - Sant Boi 1

Bon partit per acabar la temporada a casa. I això té més mèrit tenint en compte que anàvem 12 i amb alguns venint de casament del dia (i la nit) abans. Sembla que ara al final de temporada juguem més tranquils (o potser el sistema també influeix) i toquem més la pilota i arribem bé a dalt. Ja ho sabem doncs, que l'any que ve segueixi igual!!!
El partit va ser còmode davant un bon equip (que a la primera volta ens va guanyar 3 punts importantíssims, la primera derrota) i van marcar 2 gols en Marc Escarrà i 3 l'Isaac, que d'aquesta manera s'assegura el Pitxitxi de la lliga. El seu gol el va fer en Rafa en pròpia porta amb un golàs (Rafa, et poso a la llista de golejadors, jiijj) que significava el momentani 2 a 1.
En definitiva, bona imatge en l'últim partit a casa, que ha de seguir a Vinyoles per acabar bé la lliga i intentar ser els màxims golejadors (amb un gol empatem, amb dos passem a la Vall).
Força Santperenca!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Santperencs!
Santperenques!
Panxooooo!!!

Només aprofitar per agraïr a tots els jugadors de la UE per ajudar-me a aconseguir aquesta meravellosa bota de pitxitxi!!
I als entrenadors i la junta per decidir-me a continuar un anyet més entre vosaltres!!

Nos vemos en SEVILLAAA!!!

Gràcies. Isaac

Txoki ha dit...

si senyor pitxitxi!!!

l'any que ve a repetir-ho, i a veure si no fem el burro, perquè al final ens hem quedat a només 4 punts de la promoció (que la farà el eva increiblement)... i em vénen al cap els tres punts de Borgonyà i els dos de Montesquiu...

Força Santperenca!!!