dilluns, 26 d’octubre del 2009

Amb contundència: UE Santperenca 6 – Vinyoles 1

Gran resultat aquest diumenge en el partit contra el Vinyoles, un partit on vam tenir molta contundència en atac.
El partit va començar amb domini nostre, tot i que el Vinyoles no renunciava a atacar i a intentar jugar la pilota. Però amb molt pocs minuts de diferència vam fer 2 gols, obra d’en Marc Escarrà i en Coro. Ja més avançada la primera part, l’Antonio va fer el 3 a 0 en un remat de cap. El Vinyoles tenia alguna arribada, i va retallar distàncies aprofitant una errada de la nostra defensa (segurament per falta de contundència veient el resultat tant favorable). Cap al final de la primera part l’Antonio va fer el 4 a 1 en un contraatac.
La segona part va ser tota de joc obert, amb els dos equips intentant arribar a dalt. En aquesta tònica i ja avançada aquesta part del partit, l’Antonio va fer el 5 a 1 culminant el seu hat-trick i en Coro va fer el seu segon gol.
Dir que el Vinyoles va intentar jugar en tot moment, i va ser un equip que no va deixar mala impressió. Per nosaltres és una bona victòria en un partit que es preveia complicat degut a les nombroses baixes que anem acumulant. Tot i així l’equip va donar bones sensacions. A veure si la setmana que ve ja podem ser més de 12 jugadors disponibles. I a veure si som els primers que guanyem al Sant Quirze!!!
Força UE!!!

5 comentaris:

Peperoo ha dit...

aaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj

Peperoo ha dit...

Perdo abans estava probant pq no m'anava!!

Algú sap quin dia i on jugarem contra el Sant Quirze?

Gonzalez ja tornes?

Txoki ha dit...

avui fent el cafè sonava (no és segur) que jugarem a Sant Pere diumenge al matí... com a visitants!!!
I sembla ser que a la segona volta tornarem a jugar a Sant Pere...com a locals!!!
Sales et volem veure portar el 15...ja!!! Aquest diumenge contra un teu ex equip has de demostrar que estàs plenament recuperat...però vigila no et lesionin, que segur que encara busquen uns equipatges...que curiosament van desaparèxer el mateix any que tu jugaves (i curiosament això també va passar amb el Torelló).
Per cert, l'unguent de tigre va fantàstic!!! Em sembla que de tant que m'ha cicatritzat se m'ha ajuntat massa...i no puc estirar la cama...
Força UE!!!

Txoki ha dit...

avui sabrem segur quan juguem aquest cap de setmana.
Per cert, divendres hi ha sopar, els bessons paguen un pernil (o paletilla...però tranquils, que en Marc P. ja està avisat que no se l'emporti...iijjijij) perquè fan anys, i l'Eloi posa el cava per la seva paternitat!!! Segurament anirem al Casal dels Avis, i ells que hi posin el pà amb tomàquet i el fresquinyo...
Acabaria dient Força UE...però avui estic content de poder dir... Viva el Alcorcón!!!! (perquè m'entenguin...)

PD: eo eo eo, esto es un...
PD 2: què haureu de fer ara els del Madrid, apelar a l'espíritu Juanito per remontar amb un 2a B??? Com us heu de veure...

Garmendia ha dit...

eis companys!

dilluns a les 19:00 tinc hora amb el metge Castañedo per estudiar la resonància, a veure com surt tot... Tot i això, aquesta setmana IMPOSSIBLE venir amb l'equip, ni que sigui per fer bulto (a més, crec que necessitaré alguns dies d'entreno... jeje).

I Quimàs...
no segueixis escampant falsedats, que encara la gent s'ho creurà... :-P

Apa campions, ens veiem divendres (q vindré a córrer, i llavors al Casal!)

SaluT.