dilluns, 13 de setembre del 2010

S'imposa la lògica: Olímpic La Garriga 3 - UE Santperenca 0

Era un mal dia per debutar, el pitjor. Amb moltes baixes (i la majoria importants), amb poc rodatge, molta calor i al camp d'un dels millors equips del grup...segur!
El partit va començar malament. Vam sortir amb la voluntat de no deixar arribar a l'Olímpic a la nostra àrea, però ho vam fer sense l'empenta necessària. Fruit d'això, als 20 minuts ja perdíem 2 a 0. El primer gol va ser un golàs, una excel·lent jugada seva amb tocs ràpids i passada de la mort que poc vam poder fer. I el segon un xut de fora l'àrea que amb el vot es va enverinar i va sorprendre en Marc. La cosa pintava molt malament, però no vam decaure i vam seguir ben posats i amb més agressivitat. I tot i que l'Olímpic seguia tocant i tocant, no van tenir gaires opcions clares més per marcar. Nosaltres no conservàvem gens la bola i així es feia difícil. A més, al minut 20 vam haver de fer dos canvis per lesió, i ja només en quedava un a la banqueta.
La segona part va ser similar, encara que vam defensar millor i vam evitar que ells arribessin clarament. Tot i així, seguíem sense fer perill clar. I ja al final, i en possible fora de joc (és igual...), ells van fer el tercer amb una bona vaselina.
Aquesta derrota era previsible, i ens ha de servir per treure coses positives i negatives, i intentar millorar. Segur que aquesta setmana ho farem (si les lesions no són importants). Recuperem gent, juguem a casa, i el rival segurament no serà tant bo. Això tot just acaba de començar, i crec que tenim les ganes i la qualitat per guanyar molts partits.
Força UE!!!
PD: ànims als lesionats. Esperem que no sigui res greu!!!
PD2: pels que no ens seguiu habitualment, els fitxages d'aquest any són: Uri Llinares (porter del juvenil), Ernest Sànchez (ex Vic i Torelló), Roger Pich (Borgonyà), Carles Jordana (sense equip, ex Vall del Ges), Josep Vaqué (Vic) i Joan Rifà (aficionats). I a més en Marc Rossell després de la lesió de tota la temporada passada.
PD3: s'ha de felicitar en Vaque, que va fer una bona duatló de Bellmunt...almenys que la seva absència el dia abans servís d'alguna cosa...