dimarts, 2 de novembre del 2010

Toca millorar: Seva 2 - UE Santperenca 0

Ens presentàvem amb alguna baixa important a Seva amb la voluntat de guanyar. Però no vam fer un bon partit, i no vam ser capaços de tenir opcions clares de gol. A més, ens vam trobar davant un bon equip amb les idees clares.

A la primera part el Seva va ser millor. Nosaltres vam tocar però sense profunditat, i sense acabar les jugades que arribàvem a prop de l’àrea. Només una ocasió, un cop de cap de l’Ernest que va sortir fora. El Seva va estar ben posat i ens va agafar en algunes jugades provocant que ells tinguessin tres ocasions bastant clares. I la primera d’elles va ser gol, en un contraatac que el seu 10 va portar molt bé i va fer la passada de la mort.

La segona part només va canviar en què vam estar millor a darrere i el partit es va igualar. No ens van crear perill a excepció del gol (cap al final), on el seu davanter va engaltar un bon xut al segon pal. Tot i així, tampoc vam arribar bé a dalt, amb les úniques excepcions del fora de joc (jo crec inexistent) d’en Joan quan es quedava sol davant el porter (i encara anàvem 1 a 0) i del cop de cap d’en Quim que li va treure un defensa sota pals.

En fi, toca millorar, sobretot en l’aspecte ofensiu, ja que ja són masses els partits que ens hem quedat a 0. Crec que tenim jugadors per poder fer més mal, però hem de trobar la manera i no desesperar.