dimarts, 7 de desembre del 2010

Cara de tontos: UE Santperenca 2 - Moià 2

Tot i que l’empat es pot considerar just, una altra vegada ens queda un mal regust de boca amb el resultat. Sobretot per l’àrbitre, que si bé era dolent per tots, ens va perjudicar en els gols, especialment clamorós el segon... Però tots vam veure que el seu comportament (pels dos equips) no era normal.
Com ja és habitual i degut a l’estat del camp, el partit va tenir poc futbol. A la primera part en David ens va avançar rematant una bona centrada d’en Joan, però poc abans del descans el Moià ens empatava en una jugada embarullada dins la nostra àrea però molt ben finalitzada pel seu davanter (en més que possible fora de joc segons sembla...però en jugades com aquestes els àrbitres es poden equivocar...).
La segona part va ser similar, encara que vam jugar molt estona amb 10 per l’expulsió tonta d’en Joan (n’hem d’aprendre dels errors...), i això va fer que el Moià tingués més la pilota. Però a vint minuts pel final, l’Ísas (que debutava aquest any) va rematar molt bé de cap una falta i ens va posar per davant. I a falta de 5 minuts pel final la jugada inexplicable. Una falta favorable al Moià entre l’àrea i el mig del camp, tres jugadors nostres es posen per allà on s’ha de sacar la falta per evitar que saquin ràpid, però un jugador del Moià (hàbilment), saca de 4 metres més endavant i amb la pilota en moviment sense que l’àrbitre ho aturi i enganxa en clar desavantatge la nostra defensa i provoca que empatin a 2. Aquestes coses si que no s’han de permetre. Et fan perdre dos punts (i amb el què ens costa a casa) injustament...
I no crec que hi interessi ni que ho llegeixin, però si algú de la Federació ho fa que s’ho miri bé. No sé què passa però aquest any a Sant Pere ens han portat alguns àrbitres que tela. Especialment frikys (per dir-ho d’alguna manera) el del dia del Voltregà...i el d’aquest diumenge. No pot ser que sense haver passat res (partit netíssim) a la primera part amenaci de plegar, o que quan nosaltres anem a protestar el segon gol es posi a plorar, igual que quan marxava del camp. No esperem que ens beneficiïn (buf, això ja seria massa...), tampoc volem que ens perjudiquin, només volem àrbitres dignes i que no ens faltin al respecte.
I demà a pel Roda. Tenen un equipàs i estan en bona línia, però els hi tenim ganes pel seu comportament d’altres vegades (d'alguns d'ells, no de tots...), i hem d’aconseguir la primera victòria a casa.

Força UE!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vinga nois!
Encara que ens faci ràbia, seguir sumant és important.
Demà tenim una gran oportunitat per fer-nos sentir, amb ganes i orgull tirarem el partit endavant!!

Força Santperenca!!!

Martí.