dilluns, 17 de gener del 2011

Hem de fer més: UE Santperenca 1 - Tona 3

Una altra derrota, aquest cop a casa, i davant un rival “a priori” directe com el Tona. Fa mal, ja que aquests 3 punts haguessin set importants, però hem de seguir que queda tota la segona volta.
La primera part va ser bastant igualada, però semblava que teníem el control del mig del camp. El Tona, provava de sortir a la contra amb davanters molt ràpids. En Quim va fer l’1 a 0 pentinant una gran centrada d’en Melo. Però quan semblava que es posava tot de cara, el Tona va empatar en una contra en una jugada on gairebé tots els nostres jugadors vam quedar parats. Això no pot ser, ja no som juvenils, i si hi ha un tio a terra i no es tira la bola a fora, es segueix i ja està. Crec que són errors de concentració, o ganes. Hem d’estar posats els 90 minuts.
La segona part va ser diferent, sobretot després que expulsessin en Jordana. Ells en una contra on també ens va faltar intensitat en defensa, ens van fer l’1 a 2. I al cap de poc penal a favor del Tona que van fallar i que va significar l’expulsió d’en Quim també en una contra. El Tona va haver de fer massa poc per tenir ocasions clares. Això ho hem de solucionar, perquè a nosaltres no ens deixen arribar així ni ens regalen res. I l’1 a 3 també va ser una mica de regal, per un mal rebuig en defensa. Per cert, normalment no en diem res, però jo crec que és de justícia i s’ha de dir que l’àrbitre va estar molt bé (tot i que acabéssim amb 9).
Jo crec que tothom ha de pensar en què ha fet malament i què ha de fer per millorar. Però sobretot jo crec que falta una mica més de solidaritat dins el camp i sobretot molta més concentració i agressivitat.
A seguir que queda molt.

Força UE!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiiiiii ki fa la kronika kesta setmana.... "holAHOLAhola hay alguien akiiiiiii!!!!!!!!!!!111 ufffffffffff

Anònim ha dit...

bon dia!! si ke i falta vidilla per aqui. De moment tot i perdre amb la Garriga l'equip i va posar ganes i força. Fent-ho així el punts vindran de 3 en 3.

Anònim ha dit...

Ànims nois!!!
Encara queda molt, i segur que ho tirem endevant!!
Des de Finñàndia us segueixo i no perdo la pista!!
Força U.E.Santperenca!!
Martí

Txoki ha dit...

va nanos, no puc fer la crònica, però pel què m'han dit es va donar tot. I amb la qualitat que hi ha els resultats arribaran segur...començant per aquesta setmana!!!!!!
Tenim partits difícils però no hem de decaure, confiar amb nosaltres i pensar que això és molt llarg!!!

Força UE!!!