dilluns, 18 d’abril del 2011

Frenats: UE Santperenca 0 – Santa Eugènia 2

Era una jornada per assegurar-se mitja salvació. I tot i que vam fer un bon partit, els punts se’ns van escapar, davant un Santa Eugènia consistent i en bona dinàmica.

Tot el partit va ser bastant igualat. A la primera part vam jugar bastant bé, amb arribades que no vam concretar, mentre que el Santa Eugènia va crear alguna ocasió a la contra. Tot i així, sense cap gol vam arribar al descans amb esperances de guanyar a la segona part.

El principi de la segona part va ser similar, amb arribades i ocasions nostres. Però en una contra, i aprofitant un malentès nostre entre un defensa i el porter, el Santa Eugènia s’avançava i posava les coses difícils. El gol va fer mal, però vam seguir-ho intentant i creant ocasions. El Santa Eugènia sortia ràpid quan podia, i va tenir també alguna ocasió. Semblava que podríem empatar, però la bola no entrava i ens vam començar a precipitar. A més, a manca de 10 minuts el partit se’ns va escapar definitivament: expulsió d’en Toni i en Benja trencat quan ja havíem fet els canvis. Ja al final, en una jugada a pilota parada, ens feien el 0 a 2.

Mal resultat en un partit que crec que no ens mereixíem perdre. Però a vegades ha set al revés... El partit va ser igualat, entre crec jo dos bons equips, on el Santa Eugènia estava també molt motivat per guanyar. Esperem que segueixin així fins el final...i especialment contra rivals de baix.

Nosaltres a seguir lluitant. Tot i la derrota hem de creure en nosaltres i intentar puntuar a Moià. Fins el final la cosa serà difícil, però hem de fer la nostra feina, ja que hi ha molts equips implicats en la lluita pel descens i per l’ascens i tothom ho donarà tot per sumar punts cada jornada. Segur que no serà fàcil...però segur que ho aconseguirem!!!