dilluns, 17 d’octubre del 2011

Campdevànol 3 - UE Santperenca 0

Partit vistós, maco, obert, amb bon joc...i una altra vegada amb un resultat injust per a nosaltres. Jo crec que no mereixíem perdre, ja que vam tenir més ocasions clares que ells, però ells van estar més encertats. A més, si perdones contra un equip amb tanta qualitat al davant, és normal que ho paguis.

La primera part va ser força igualada en joc, però nosaltres vam tenir algunes ocasions clares que no vam transformar. En canvi ells, aprofitant un error en la nostra sortida de pilota, van anar directes a porta i van posar l’1 a 0 en l’única ocasió clara que van tenir. Resultat molt injust a la mitja part.

A la segona part vam sortir molt bé. Dominant, arribant i tenint ocasions que no vam transformar, però quant portàvem uns 15 o 20 minuts, la lesió d’en Vaque i el seu segon gol aprofitant un contraatac molt ben portat, van fer que tot es fes més difícil. Fins el final, nosaltres vam intentar jugar més directe, però sense crear perill a excepció d’una falta i un bona jugada per banda al final. El Campdevànol estava còmode al camp i fent perill a la contra. Ja en els últims minuts ells van fer el 3 a 0 en una centrada que va entrar directament. És la diferència de dinàmiques. Ells tenen qualitat i estan molt bé aquest any, guanyant partits i aprofitat les ocasions. Nosaltres dissabte vam jugar bé, molt bé a estones, plantant cara a un dels millors equips de la categoria, però la manca d’encert ens va condemnar un altre cop.

Hem de seguir creient en nosaltres. Tenim qualitat i tots tenim ganes de tirar-ho endavant. No ens acompanyen els resultats, però l’actitud és bona, i a estones el joc també. Si seguim així els resultats bons arribaran.

Aquesta setmana contra el Calldetenes a casa. Sigui com sigui hem de guanyar. Estic segur que si sortim com dissabte no fallarem.