dimecres, 11 de gener del 2012

Tona B 1 - UE Santperenca 3

Nova victòria aquest dissabte, en un mal partit, que ja sabíem que costaria...però aquests són importants guanyar-los. Ens va costar adaptar-nos al camp, no teníem xispa (la parada per les festes...i els turrons i el cava van passar factura), i potser tampoc vam sortir endollats...

A la primera part vam sortir adormits. El Tona va tenir un parell d'ocasions fins que al minut 10 van fer l'1 a 0 en una pilota morta a l'àrea en la sortida d'un córner. Seguíem sense torbar-nos còmodes, tot i que vam començar a reaccionar. I vam empatar al minut 23 quan en Quim va rematar de cap un córner. Amb l'1 a 1 vam comernçar a posar-nos, a dominar el partit, tot i que sense ocasions gaire clares...i el Tona amb pilotes llargues a la nostra esquena provava de fer perill. Al descans, sensació que no havíem fet una bona primera part.

La segona va començar diferent, sense ensurts ni ocasions. I en un altre córner al minut 63, en Vaque va fer l'1 a 2. Amb el gol ens vam posicionar bé al camp, defensant bastant bé i intentant controlar la pilota i arribant a dalt. Vam crear perill però les ocasions no van ser gaire clares. I el Tona va tenir algunes ocasions, però en Vinyo va estar inmens i les va parar totes. Fins que a deu minuts del final, en Martí va rematar de cap un córner per posar l'1 a 3 i sentenciar el partit.

Era important aconseguir els 3 punts per enganxar-nos al grup de davant, ja que ara ens vénen uns partits on ens marcarà per quines coses hem de lluitar fins a final de temporada. Les dues primeres posicions queden molt lluny, però la resta d'equips que tenim per davant estan a una distància remuntable. I ara tindrem enfrontaments amb ells.

I aquest diumenge ve el Gurb, un equip que està fent una bona temporada i que costarà molt segur. A més, tindrem algunes baixes importants, però com ja hem demostrat altres vegades els que surtin han de donar la talla. I segur que amb els que érem ahir a entreno i amb l'actitud que ho vam fer donarem el millor.