dilluns, 19 de març del 2012

Calldetenes 1 - UE Santperenca 0

Derrota que fa mal, sobretot pels ànims que deixa, ja que era un partit que no s’havia d’haver perdut, i era una bona ocasió per intentar trobar una bona dinàmica de nou.  Ens presentàvem a Calldetenes amb moltes baixes i molt importants (especialment a dalt, on vam haver-hi de posar gent que no hi juga habitualment), però en d’altres partits s’ha demostrat que podem guanyar igualment. Per tant, no pot servir d’excusa.
Tot i no fer un bon partit, crec que hauríem d’haver guanyat, ja que vam disposar de més ocasions clares que el Calldetenes. Ells amb poc es van endur els tres punts gràcies a un gol als 10 minuts de la segona part, un gol que no sé que va passar però el tio remata sol a dins l’àrea. Nosaltres no vam jugar bé, i vam arribar més per empenta que per joc.
En fi, a superar aquesta derrota i a intentar guanyar diumenge al Caldes. Siguem els que siguem, cadascú ha d’intentar donar el millor de si mateix per aconseguir-ho i perquè l’equip torni a la bona imatge que hem donat en molts partits.
Força UE!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ah...penseu que divendres no entrenem i anem a sopar a La Vola!!!
a les 8 a cals avis...