dilluns, 17 de desembre del 2012

UE Santperenca 3 - At. Rodenc 0

Ja tocava!!! Per fi ens vam retrobar amb la victòria en un partit molt important. I ho vam fer sense jugar excessivament bé. Tot i així, crec que va ser merescuda.

La primera part va ser igualada, tot i que sense ocasions clares de gol. Potser el Rodenc va sortir més “suelto”, nosaltres sense l’alegria i confiança necessàries per jugar, en part lògic per la mala ratxa que portàvem. I l’únic gol va arribar després que en Melo li robés al seu central i definís bé davant el porter. Aquest gol ens va anar molt bé psicològicament i vam millorar a partir d’aquí.

La segona part, sense ser un bon partit, crec que va ser nostra, i de seguida vam fer el 2 a 0 per mitjà d’en Vaque que ens donava tranquil·litat. Fins al final més arribades nostres, però encara haguéssim patit si ells haguessin fet el 2 a 1 en la única ocasió que van tenir a la segona part, això si, molt clara i que primer va anar al pal i després la van xutar fora. I ja al descompte, l’Antonio feia el 3 a 0 rematant molt bé un córner.

Era important guanyar. Molts cops els resultats són importants per poder millorar i avançar. Ens ha de donar confiança per fer bé les coses i amb valentia. Sense por. I cada cop serem millors. Estem recuperant gent, ja pot entrar gent durant els partits per aportar coses, i això ens fa més forts. Aquesta victòria ha de ser un punt i seguit. Però no ens podem aturar.