dilluns, 28 de gener del 2013

el derbi...cap a Sant Pere!!! Torelló 0 - UE Santperenca 2

Vam guanyar el derbi!!! I va ser de forma justa i merescuda. A part de la gran alegria que sempre suposa guanyar aquests partits, ens ha de servir per agafar una bona dinàmica i evitar patiments d’última hora. D’equip n’hi ha per fer-ho, depèn de nosaltres.

La primera part va ser nostra. Vam controlar el partit i vam ser millors. Sense disposar de gaires ocasions però tampoc en vam concedir. I ens va anar molt bé avançar-nos aviat amb el gol de l’Albert Jufré. Però les sensacions eren bones.

La segona part va ser més travada. No vam arribar gaire a dalt, però en algunes contres portàvem perill. I en una d’elles, en Sergi Jufré va fer el 0 a 2 aprofitant una bona jugada d’en Vaque. En els minuts finals, el Torelló va anar més endavant, ens van apretar i van tenir alguna ocasió però no van poder marcar.  Nosaltres a la contra la vam tenir per matar el partit definitivament, però no va poder ser.

La victòria, a part de fer-nos contents a nosaltres i als nostres aficionats, ens aporta tres punts importantíssims. I ara tenim dos partits encara més importants. Potser no tenen l’emoció i la rivalitat d’aquest, però els punts són molt més importants!!! Començant aquesta setmana amb el Sant Quirze, que el tenim un punt per darrera i que a la primera volta ens van guanyar bé. Vam fer un dels pitjors partits de la temporada (per no dir el pitjor), però sobretot ens van guanyar perquè hi van anar més. No es pot repetir i els punts s’han de quedar a Sant Pere!!!