dimarts, 14 de maig del 2013

Atlètic Rodenc 3 - UE Santperenca 3


Empat dissabte al camp del Rodenc que ens deixa mal gust de boca, ja que una victòria ens apropava molt a la salvació. I com que hi ha moltes opcions que en baixin 4 del nostre grup, tocarà patir fins al final.

Vam fer un partit per guanyar. La primera part va ser més igualada tot i que de domini nostre, però amb un ritme massa lent. Ells es van avançar en una contra aprofitant un error nostre a darrera (i acabant amb un bon gol), nosaltres vam empatar amb una gran jugada d’equip acabada per l’Albert Jufré, però al cap de pocs minuts es tornaven a posar per davant de penal. Les sensacions i el fet que el Rodenc es quedés amb 10 a l’últim minut de la primera part, ens donaven esperances de remuntada.

La segona part va ser completament nostra. Dominant, amb ritme, amb arribades, sense concedir ocasions i tenint-ne de clares...però novament la manca d’encert va ser clau. Tot i així, i potser minuts més tard del què mereixíem, vam remuntar amb dos bons gols, un d’en Roger i l’altre d’en Vaque de falta. Però una altra errada darrera per falta de contundència va fer que el Rodenc empatés. I als últims 10 minuts vam disposar de bones ocasions que no vam transformar per guanyar...però el Rodenc amb un gran xut de lluny hagués pogut imposar-se al final també.

Va ser una mostra del què ens ha passat tot l’any: errors individuals a darrera que ens penalitzen sempre, i manca d’encert de cara a gol. Això ens ha portat aquí, i ara encara depenem de nosaltres per ensortir-nos-en. Cal seguir, cal intentar-ho i cal creure-s’ho sigui qui sigui el rival. Podem...i ho aconseguirem!!!

Força UE!!!