dilluns, 23 de maig del 2011

Fosos: UE Santperenca 2 - Sant Vicenç 5

Primer de tot s’ha de felicitar el Sant Vicenç pel campionat i l’ascens. Crec que s’ho han guanyat merescudament.

I el partit va ser complicat per nosaltres: arribàvem amb moltes baixes, amb jugadors en males condicions per diverses coses (lesions, molèsties, comiats de solter...) i amb bastanta calor. A més, tot i que volíem guanyar, la nostra motivació segurament era menor a la del Sant Vicenç. I clar, s’hi ha de sumar les seves condicions, ja que si han acabat primers és que tenen qualitat...

La primera part va ser bastant igualada. El Sant Vicenç dominant i nosaltres ben posats i sortint a la contra. Fins que les forces van estar igualades vam aguantar bé, en Marc Escarrà va fer l’1 a 0 i vam concedir poques ocasions. Però al tram final, el Sant Vicenç va començar a arribar i va fer dos gols abans de la mitja part.

I la segona part va començar bastant igualada, tot i que el Sant Vicenç dominava i creava més perill. Tot i així, la jugada clau va ser quan l’àrbitre no va pitar un penal o falta a la frontal (que sembla ser que ho era a favor nostre i que potser hagués sigut expulsió) i en la continuació de la jugada ells van fer l’1 a 3 en una jugada on hi havia fora de joc. A més, en les protestes ens vam quedar amb 10. Segurament ens haguessin guanyat igual, però haguéssim pogut plantar cara i aquí es va acabar el partit... Fins al final nosaltres estàvem bastant fosos, ells tocaven i arribaven aprofitant el nostre cansament i que tenien més espais. Ja fins el final, dos gols seus i un d’en Melo que posaven el 2 a 5 definitiu al marcador.

En fi, resultat lògic tenint en compte totes les circumstàncies, però almenys vam caure amb dignitat. I tenint la feina feta això ja és molt.

I ara a acabar la lliga a Tona, un equip que encara pot quedar 6è d’últim. Un altre cop segur que tindrem baixes importants, però hem d’intentar acabar bé una lliga que en conjunt hem de valorar positivament.