dilluns, 30 de maig del 2011

I l'endemà...: Tona 4 - UE Santperenca 2

Això ja s’ha acabat. I una altra vegada, un partit marcat per la prèvia i els compromisos, que ens feia anar a Tona en quadro... i no en les millors condicions. A més ells havien de guanyar per evitar patiments, i van posar alguns jugadors de l’equip de Preferent.

Tot i així el partit va ser força igualat, fins que amb l’1 a 1 al marcador (el nostre gol obra d’en Melo amb una bona vaselina), bastant al principi de la segona part, van fer el 2 a 1 en un penal que va significar una expulsió i que haguéssim de jugar amb 10. En una contra i un error nostre van posar el 4 a 1, i l’Isaac de penal va fer el 4 a 2. Tot i el resultat, l’equip va donar la cara i es va marxar amb el cap ben alt de Tona.

Mal final en aquests dos últims partits on hem anat en quadro, on arribàvem justos de forces per diverses coses, i on també s’ha de dir que ens hem quedat en inferioritat molts minuts. Però ha de ser una anècdota dintre una bona temporada en global, que ens ha deixat a la zona mitjana de la taula.

Força UE!!!

PD: dimecres últim entreno, que aprofitarem per quedar entesos per la sortida i altres compromisos...i també estaria bé que els del Madrid fessin algun passadís als campions...