dilluns, 22 d’agost del 2011

Valoració amistosos i primera setmana

Les cames ja noten la primera setmana. Però segur que tot l’esforç i patiment d’aquests dies ens ajudarà al llarg de la temporada.

Vam entrenar dimarts, dimecres i divendres, i entre les coses més destacables és que ja hi érem gairebé tots i que es va treballar bastant bé.

I el cap de setmana els dos partits, marcats tots dos per l’extrema calor...i per ser els primers partits a casa i amb herba artificial.

UE – Camprodon (4 - 3): gran resultat, bon esforç i bones sensacions, tot i que el resultat és injust. El Camprodon va ser millor, tocant i arribant, sobretot per banda. Ells van perdonar algunes ocasions, i nosaltres els hi vam fer mal a la contra. En Xevi Boronat va fer 3 gols (vaia estrena...) i l’altre el va fer en Melo.

UE – Abadessenc (1 – 3): estàvem bastant fosos de tota la setmana i sobretot del partit del dia anterior. Però vam donar la cara i ho vam intentar. L’Abadessenc juga menys al toc que el Camprodon i va a dalt més ràpid, tot i que nosaltres vam poder tenir la pilota a estones. Ells sobretot ens van fer mal aprofitant les nostres pèrdues. El nostre gol el va fer en Xevi Vergés en un gran llançament de falta.

En resum, bones sensacions i bona feina en partits contra equips de categoria superior, tot i estar encara en la fase inicial. S’ha de seguir així!!!


Força UE!!!



PD: me’n vaig de vacances... espero que en ReySc o algú altre vagi passant revista a l’actualitat...