diumenge, 28 d’agost del 2011

Pre-temporada: UE. 3 - VIC-RIUPRIMER B. 1

A falta del nostre habitual redactor per el seu viatje a Argentina, al qual li desitjem que li estigui anant tot bé, segur que vindrà en plena forma, intenterem mantenir actiu el blog.
Victòria que ens va deixar bones sansacions, contra un rival del nostre nivell que va intentar jugar la pilota en excés i aixó ho vam sapiguer aprofitar. La primera part va ser la més activa, com a mínim en quant al marcador, ja que es van fer tots els gols. El primer, en un gran remat amb l´esquerra per l´escaire d' en Xevi Verges, gran gol, el segon d´en Xevi Boronat despres d´una bona jugada i passe de Josep Vaqué, dificil remat també, i el tercer, després d´una errada en el passe del seu porter que Vaqué va sapiguer definir molt bé. Entremig el seu gol de penal, sense discusió. La segona part va semblar més igualada, més controlada per part dels dos equips, no hi va haver més gols.
En resum, bon partit i bon resultat que ens ha de servir per anar agafant la forma, confiança, i anar integrant els nous jugadors de cara al primer partit de lliga.

Ànims a tots i FORÇA UE.SANTPERENCA!!


4 comentaris:

Txoki ha dit...

molt bé nanos!!!
a l'Argentina fa una mica de fred però estem de puta mare!!! Ara he tingut un moment abans d'anar a fer una excursió al Parc Nacional de la Tierra del Fuego (Sales, ja saps què és tu això eh???) i m'he connectat.
Suposo que quan torni algun quilo de més no me'l treu ningú...és que la carn és boníssima!!!

Au, salut i ja ens veurem!!!

PD: com està no en Michael???

Bj4 ha dit...

Ja veus!! en Michael es va convertir per uns moments en Di Maria!!

Vagi be Kim!

PD: en Vaque va donar algun apunt de la seva qüalitat també!!

FORÇA UE!!

Garmendia ha dit...

la qualitat en Xeixa la dóna pedalant a Bellmunt... maremmmmvapariiiiiiiiiir!!!!

Txoki ha dit...

va nanos, a començar a tope, guanyant un dels favorits del grup.
Segur que podrem!!!

Força UE!!!

PD: d'aquí unes hores agafo l'avió de tornada. En principi demà a la tarda ja seré per aquí. Ja us vindré a donar suport diumenge...si en Dani no em convoca (espero que no em miri la panxa, que entre els bifes de chorizo i les Quilmes ha crescut una mica...)