dimarts, 13 de setembre del 2011

UE Santperenca 2 - Olímpic La Garriga 3

Mal inici, sobretot pel què fa al resultat, tot i que la imatge no va ser dolenta en un partit molt intens. I cal recordar que vam jugar davant un dels millors equips del grup, piloteros i que, a diferència de nosaltres, han tingut pocs canvis i fa molt temps que juguen junts. Sabem que a l'inici tenim un calendari complicat...però ens en sortirem!!!

La primera part va ser de l’Olímpic. Van moure la bola en estàtic, sortien ràpid i bé quan podien a la contra, intentaven jugar per bandes... Van fer una gran primera part. Nosaltres teníem bona actitud, vam córrer, però no podíem contrarestar el seu joc. I a més, no vam poder jugar gaire la bola, ja que la perdíem amb facilitat. Tot i així, vam tenir tres ocasions clares (amb pal inclòs una), dues d’elles amb el 0 a 0, que d’haver-les aprofitat segur que haguessin canviat el partit. El seu primer gol, sobre el minut 10, ens el vam fer en pròpia porta després d’intentar rebutjar una seva centrada, i el seu segon gol va arribar després d’una gran jugada seva a la contra que va acabar amb la passada de la mort. Al descans semblava tot molt difícil, però creiem que podríem aixecar el partit.

La segona part va ser diferent. Nosaltres apretant més amunt, ells sense poder combinar tant...tot i que en una de les primeres jugades, ens van fer el 0 a 3. A partir d’aquí, vam tirar d’orgull i vam poder retallar distàncies. Primer en Vaque de penal va fer l’1 a 3 (i que va suposar l’expulsió d’un seu defensa) i després en Melo va fer el 2 a 3. Quedava temps, però ells amb ofici van parar molts cops el partit, i no vam tenir ocasions clares per empatar.

Mal resultat però bona actitud. Hem d’intentar aixecar-nos dissabte (a les 6) en el derbi contra el Torelló. Segur que costarà, encara no estem rodats i ells van començar bé, però ho hem de donar tot i hem de pensar que una victòria (el dia de Rocaprevera a Torelló, amb gent, amb tot el futbol base que compartim), a part de reforçar-nos moralment, seria una immensa alegria per nosaltres i la nostra gent.