dilluns, 19 de novembre del 2012

Tona B 3 - UE Santperenca 1

Una altra derrota que allarga la mala ratxa que portem. Ja sabem que el futbol són dinàmiques, i la que portem està sent molt dolenta. I ja sabem que en aquestes situacions tot et surt del revés: errades puntuals, lesions, arbitratges... Hem de fer el possible per canviar-la com més aviat millor.

La primera part, a part de 10 minuts, va ser completament nostra. Ells van tenir dues ocasions clares, una de les quals va significar l’1 a 0 al minut 15. I nosaltres vam arribar força, vam jugar molt al seu camp...però no vam disposar de gaires ocasions clares. La cosa pintava bé. Però en una acció que no ens podem permetre, a falta de 5 minuts pel descans van expulsar en Raul.

Tot i la inferioritat, crèiem en la remuntada i vam sortir ambiciosos a jugar. I ho vam confirmar sobre el camp: vam dominar, vam ser millors i vam tenir ocasions. En una d’elles, en Toni va empatar. Però tot va canviar completament quan l’àrbitre va expulsar injustament en Quim quan encara quedaven 25 minuts (interpretant que va fer falta sent l’últim home). L’equip va quedar tocat, i el Tona al minut 70 va fer el 2 a 1 en un golàs de volea aprofitant un refús d’un córner. Fins al final poca cosa, orgull de l’equip tot i ser 9 jugadors però sense resultat, i el Tona va sentenciar a la contra al final aprofitant els espais que deixàvem.

En resum, resultat injust tenint en compte el partit que vam fer. Però actualment pocs errors ens penalitzen molt. I crec que lo millor va ser l’actitud, i en moltes estones també el joc de l’equip.

Novament perdem gent pel proper partit i sobre el paper no és el millor dia per canviar la dinàmica...però som sobradament capaços de guanyar el Riuprimer. Tenen un equipàs, juguen molt bé...però nosaltres també som un bon equip. Jugui qui jugui, passi el què passi, hem de tenir-los més ben posats que mai i donar-ho tot.