dilluns, 28 d’octubre del 2013

Sant Quirze 1 - UE Santperenca 2

Victòria de molt valor en un camp que sabíem que seria difícil. A Sant Quirze sempre ens costa, sempre són partits de lluita i de concentració. No vam jugar bé, però vam ser seriosos i ens vam poder emportar els 3 punts.

Vam fer una mala primera part. Vam fer molt poc en atac, i tot i que en defensa no vam concedir ocasions clares, la sensació és que el Sant Quirze va estar millor. En col·locació, en agressivitat i en ganes. Sobretot als primers 20 minuts, i sort que després es va igualar una mica més tot, que sinó el resultat al descans hagués set negatiu per nosaltres.

La segona part va ser diferent. Vam portar el pes, vam tenir algunes arribades, i vam poder marcar en dues ocasions, primer amb un bon xut de l’Aleix i després amb una bona arribada d’en Sergi Jufre. El 0 a 2 ens ho posava tot de cara, però dues accions van complicar-nos el final del partit. Primer el gol del Sant Quirze aprofitant una indecisió nostra en defensa, i després amb l’expulsió de l’Albert Jufre responent a una provocació d’un jugador del Sant Quirze (n’hem d’aprendre, a vegades aquestes històries ens poden costar punts...).  Quedaven 10 minuts, i si bé hi havia sensació de perill, el Sant Quirze tampoc va tenir ocasions clares. I nosaltres en alguna contra haguéssim pogut sentenciar. Però vam saber partir. Vam apretar les dents per defensar amb un home menys i ens vam poder endur els 3 punts. En aquests moments és quan s’ha de demostrar que volem ser a dalt i que ho farem amb actitud sobre el camp. I aquest dissabte tothom que va trepitjar el camp ho va demostrar.

Hem fet un inici impecable en quant a resultats. El joc, tot i que a estones ha set bo, és millorable. Però el què és important és que cada vegada som un equip més sòlid. I això ens servirà segur. Segur que vindrà algun resultat dolent i ens haurem de sobreposar. Per tant, de moment només hem fet un bon inici i cal seguir, hem de seguir millorant per poder-nos mantenir a dalt.