dilluns, 4 de novembre del 2013

UE Santperenca 1 - Vinyoles 2

Algun dia havia d’arribar. Primera derrota de la temporada, que més enllà de l’emprenyada que suposa no ens ha de preocupar més del compte. Pot servir de toc d’atenció, pot servir per anar a més en els propers partits, però no ens ha de suposar un daltabaix. Seguim líders amb 3 punts d’avantatge respecte al segon.

El partit en conjunt va ser força igualat, amb estones de domini pels dos equips. Al Vinyoles se li va posar molt bé el partit quan es va avançar al marcador a mitjans de la primera part, i li va permetre defensar-se bé i anar tallant el ritme del partit. Nosaltres potser en alguns moments vam estar massa nerviosos i va fer que no estiguéssim lo encertats que calia.

A la segona part vam arriscar sortint amb 3 a darrera, i ens va permetre dominar més. Però com en el conjunt del partit hi va haver poques ocasions clares pels dos equips. Ells en una contra van fer el 0 a 2 quan faltava un quart d’hora, i al cap de 5 minuts vam retallar distàncies a través d’un penal transformat per en Sergi Jufre.  En els darrers minuts nosaltres apretant (més amb orgull que amb bon joc) i el Vinyoles intentant defensar i matar el partit.

No vam fer un bon partit. Tot i així, l’hagués pogut guanyar qualsevol dels dos. Però aquest cop va caure del costat del Vinyoles. Hem d’aprendre de les errades que vam fer, hem de ser conscients que hem de jugar tots els partits al 100% d’intensitat, i hem d’intentar jugar tranquils sense precipitar-nos i caure en altres coses que no siguin el futbol. Si ens centrem en el futbol serem un dels equips de dalt...però si estem per tonteries no farem res.