dilluns, 28 de març del 2011

Irregulars: Pradenc 5 – UE Santperenca 2

Pèssim resultat davant un equip que en cas d’haver-lo guanyat ja l’haguéssim deixat molt enrere. Però la lliga és així, si no estàs a un bon nivell els equips et guanyen...

Vam sortir adormits: al minut 1 ens feien el primer, i al minut 6 ja perdíem 2 a 0. Tot i això, l’equip va aixecar-se i al minut 23 ja havíem empatat, amb gols d’en Benja i l’Isaac. Semblava que ens havíem posat, i semblava que ens podríem posar per davant, però cap al final de la primera part, en un córner ens van fer el 3 a 2.

A la segona part vam sortir prou bé, i haguéssim pogut empatar en dues ocasions clares. Però llavors ens vam quedar sense idees i no arribàvem amb claredat. A falta de 20 minuts pel final, vam decidir arriscar i jugar amb 3 defenses, i en dues contres ràpides el Pradenc va sentenciar el partit i va posar el 5 a 2 definitiu.

Toca aixecar-se i pensar ja en el Campdevànol, un gran equip, però al que vam ser capaços de guanyar a la primera volta. A veure si recuperem les baixes i estem gairebé tots a punt. L’equip ho notarà segur.

Ànims que això és molt llarg...i ja sabíem que no hi hauria res fàcil. Fins el final hem de ser allà!!!