dilluns, 21 de març del 2011

Pas important: UE Santperenca 3 - Seva 1

Importantíssima victòria la d’ahir contra un rival directe, que ens allunya una mica del descens, i que ens ha d’ajudar per agafar confiança per jugar aquests propers partits tant importants.

A la primera part vam fer un bon partit, ben posats i sense concedir opcions de gol al Seva. I en atac, sortíem ràpid quan podíem i no renunciàvem a jugar la pilota. Sobre el quart d’hora, una jugada ràpida de l’equip servia perquè en Xevi fes una bona centrada que en Melo rematava a gol. I al cap de 10 minuts fèiem el 2 a 0 en una gran jugada d’equip culminada per l’Isaac. La cosa semblava controlada, però a l’últim minut de la primera part, una bona jugada per l’esquerra del Seva la remataven a gol. Tot obert per la segona part.

A la represa, domini del Seva però sense ocasions clares, arribava el cansament nostre però seguíem ben posats. I en alguna contra haguéssim pogut ampliar el marcador en algunes ocasions clares, però això no va arribar fins a falta d’un quart d’hora per acabar, quan en Melo va fer un control espectacular, es va girar i fa fer l’assistència a en Benja perquè posés el 3 a 1 en un bon xut creuat. Aquí es va acabar el partit, ja que el Seva va abaixar una mica els braços i el joc es va anar parant.

Bona victòria i bon partit, recuperant el perill en atac i sobretot recuperant la intensitat, la concentració i la bona feina defensiva. Hem de seguir així, per seguir sumant punts i poder viure un final de lliga menys dramàtic.

Força UE!!!


PD: també hem d’estar contents perquè en Marc Rossell tornés a jugar un any i mig després de la seva fractura a la cama. Esperem les teves arrencades per la banda... De moment però, felicitats!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona victòria nois!!!

A continuar així, la dinàmica es la bona!!!

Força Santperenca!!

Anònim ha dit...

Ostres que no he firmat...

Martins des de Finlàndia!!

Peperoo ha dit...

Molt ben jugat companys !!!

Gran gol el 3er , jugada de los reyes del futbol!!

Ara em de guanyar el seguent, partit a partit !!

Txoki ha dit...

Felicitats Michelino!!! Disfruta del 2 a davant, que l'any que ve és més dur (t'ho dic per experiència...).
Quina esquerra que tens, com li vas posar a en Melo, hehehe.

I tu Martins què, com et va per allà dalt??? Et vaig veure al facebook en unes fotos banyant-te en un tros d'un llac bastant glaçat... Ets beneit o què??? Amb l'escalfor que deus portar el devies fondre tot...

I d'en Piella se'n sap algo??? Deu estar a punt de tornar no???

au, salut!!!

PD: tot i que alguns serem baixa per targetes, a Prats s'ha de guanyar...no val cap excusa. Mitja salvació està en joc!!!

Sepp Maier ha dit...

He mirat a la Web de la FCF i ni en Quim ni en Rafa surten com a sancionats.
Algú em pot explicar què passa?

Anònim ha dit...

Sep Maier no facis akests comentaris en public.... aixo es pregunta a entreno i ja està!!

Sepp Maier ha dit...

No hi ha cap problema en comentar-ho en públic, si surten a la web de la FCF estan sancionats i si no surten no i això ho veuen tots els clubs.

Sepp Maier ha dit...

Ara ja surten, falsa alarma.

estic sancionat ha dit...

Ens han fet patir els putes de la federació per les sancions...

per cert, ahir vam anar a mirar el tema dels viatges de final de temporada. Avui el vespre portem les propostes i decidim... Pot ser que hi hagi sorpresa en la destinació...

salut!!!

PD: diumenge a guanyar. Des de la banda segur que patirem...però també estic segur que guanyarem!!!

Anònim ha dit...

Ajaiii!!!

Per aquí Finlàndia doncs a tope!
Ja veus que no perdo pistonada i comento totes les cròniques eeeh!!

Això que vas veure a les fotos era l'oceà àrtic, a Noruega, per la part finesa (Lapònia), ajaii estava freda de collons po el pitjor era a fora -35 graus....

No patiu que el futbol aquí no le pas dexat, estic fent futbol sala, es com jugar al pati amb els nens, són molt dolents... imagineu el nivell jajaja!!

Apa vinga, ja anirem parlant, ànims per demà!!

Força U.E Santperenca!!

Martí