dilluns, 7 de maig del 2012

Ametlla 1 - UE Santperenca 5

Victòria còmoda la de dissabte al camp de l’Ametlla. Tot i que anàvem justos, i amb un jugador de porter, vam dominar i vam ser millors.

Durant tot el partit, i especialment a la primera part, vam moure molt bé la pilota, arribant moltes vegades amb ocasions clares i amb perill. Però com ja va sent habitual, vam perdonar massa. I a darrera força bé, i no vam concedir gairebé cap ocasió a l’Ametlla: a la primera part només un penal que vam aturar amb el 0 a 2, i a la segona part amb el gol al final.

Per nosaltres van marcar, per aquest ordre, en Xevi Boronat, en Melo de falta, i ja a la segona part altre cop en Melo, l’ANTONIO (premi merescut després de la seva llarga lesió, primera titularitat i gol!!!) i en Gil. I els que vam fallar (millor no posem noms...jejejej).

A intentar acabar bé la lliga, intentant disfrutar i intentar quedar bé davant la nostra afició.

Força UE!!!

PD: penseu que aquest divendres fem botifarrada al camp després del partit d’entreno contra els AFA, tots junts. Com més serem més riurem!!!