dimecres, 2 de maig del 2012

UE Santperenca 4 - Moià 4

Un altre partit de bojos el d’aquest diumenge contra el Moià. I un altre cop regalant a darrera i fallant molt a davant. Sembla la tònica de tot l’any, especialment d’aquests darrers partits, però jo crec que la posició còmoda a la taula fa que no estiguem tant concentrats com caldria. I si a això li afegim que les darreres setmanes hem entrenat poc, tot resta i no ens permet guanyar uns partits que ens mereixeríem.

Ells a la mitja part van arribar amb un 0 a 2, després d’un regal i mig nostres a darrera...i unes quantes errades nostres de cara a gol. A la segona part vam sortir amb ganes de remuntar i de seguida l’Eloi va posar l’1 a 2 al marcador. Semblava que podríem fer-ho, però en un llançament de falta el Moià va posar l’1 a 3. Tot semblava més difícil, però en un final de bojos vam donar la volta al marcador: primer en Quim a menys de deu minuts del final, després en Xevi Boronat, i finalment en Teti al descompte van posar el 4 a 3 al marcador. Semblava guanyat, però en la última jugada, un altre errada ens va costar l’empat.

A seguir i a acabar bé. Podem fer un bon final de temporada, i hem d’anar a disfrutar jugant... I és clar, si pot ser hem de guanyar!!!

Força UE!!!

PD: felicitats als AFA pel segon campionat consecutiu de la Lliga Comarcal d’Aficionats.!!! Us ho mereixeu!!!