dijous, 17 de maig del 2012

UE Santperenca 2 - Rodenc 3

Derrota dolorosa per com es va produir, però la nostra situació a la taula de classificació fa que ens l’agafem com un accident...Però ja en van uns quants...

El partit va estar marcat per la forta pluja, que va deixar el camp amb molts bassals i que va condicionar el joc, especialment a la primera part, ja que mai se sabia si la pilota correria molt o es frenaria. En el minut 1 un refús d’en Quim des del propi camp va botar a la frontal i va sorprendre el seu porter fent pujar l’1 a 0 al marcador. A la primera part vam seguir bé, intentant jugar a futbol tot i l’estat del camp i estant ben posicionats sobre el camp i sense concedir ocasions al Rodenc. Tot i així, ells van fallar un penal i van tenir-ne una altra. Nosaltres arribàvem més, tot i que sense gaires ocasions clares.

La segona part va començar semblant, amb domini nostre i només alguna ocasió per cada equip. Fins que al minut 60 en Gil va fer el 2 a 0 que semblava sentenciar el partit. Però el Rodenc, quan semblava més mort i sense gaires ànims, va aprofitar un error nostre a darrera per fer el 2 a 1 a manca d’uns 10 minuts pel final... i al cap de poc el 2 a 2 en un xut des de fora l’àrea. Quedava poc i nosaltres vam tenir el 3 a 2 en una gran jugada d’equip però el remat de cap va sortir fora, i el Rodenc en una contra ja en el temps de descompte van fer el 2 a 3 definitiu.

No vam fer un mal partit, però potser al final la nostra relaxació, i sobretot la necessitat del Rodenc, van fer que perdéssim els 3 punts.

Queden 3 partits i hem d’intentar guanyar-los. Hem d’intentar acabar satisfets amb nosaltres, ja que tot i que la temporada és correcte, acabar bé sempre deixa més bon regust de boca.