dilluns, 15 d’octubre del 2012

Riudeperes 1 - UE Santperenca 2

Nova victòria per seguir en la bona línea dels últims partits. Cada cop som més equip, i hi ha estones on juguem molt bé a futbol. I a més, aquests darrers resultats ens donen la tranquil·litat i la confiança per seguir millorant sense tenir cap necessitat de punts.

La primera part va ser nostra. Els primers vint minuts amb més igualtat, però llavors va arribar el gol de l’Albert Jufre amb una bona vaselina entrant de segona línia que posava el 0 a 1. El Riudeperes va reaccionar amb orgull i durant 5 minuts va apretar, però ens vam tornar a posar i vam jugar uns grans minuts fins el descans. Uns 25 minuts de domini i molt bon joc, tocant, arribant i amb alguna ocasió clara. Han de ser un exemple pel futur.

La segona part va estar un pèl més igualada, amb domini però menys fluïdesa nostra i amb més empenta del Riudeperes. Tot i així, el partit el teníem controlat i vam gaudir d’ocasions per sentenciar el partit, però el seu porter va estar molt encertat. A falta de deu minuts pel final, en Sergi Jufre va posar el 0 a 2 fent un autèntic golàs: volea des de l’esquerra que va superar el seu porter amb la paràbola. Tot semblava sentenciat, i l’equip va seguir seriós i tenint ocasions clares, però al minut 89 hi va haver una successió de córners a favor del Riudeperes que finalment va marcar l’1 a 2 en un refús que va rebotar un defensa nostre. I a l’última jugada, en una pilota penjada ells van tenir una ocasió per empatar que no van aprofitar.

En resum, bon partit, seriosos i sòlids en defensa com va sent habitual darrerament, i amb tranquil·litat, idees i ocasions ofensivament. Tot i així, hem de matar partits com aquest i evitar patiments innecessaris.

I diumenge un altre partit maco a casa, contra el líder i un dels favorits per estar a dalt aquesta temporada: el Roda. Si seguim la línia dels últims partits segur que tindrem opcions de guanyar-los!