dilluns, 29 d’octubre del 2012

Seva 2 - UE Santperenca 1

Nova derrota, aquesta vegada a Seva, en un partit on no vam estar bé. Segurament es van notar les nombroses baixes, segurament el terreny de joc va influir ara que no estem acostumats a la gesta natural, i el vent tampoc va ser un bon aliat per jugar bé a futbol…però en aquest cas pels dos equips.

La primera part nostra va ser bastant dolenta. Tot i que no vam concedir ocasions clares en jugada, gairebé no vam passar del mig del camp, només amb el gol i en una gran jugada d’en Piella. Això si, el gol va ser per emmarcar: en Rafa enganxa una volea d’un refús d’una falta centrada i la clava per l’escaire. Al minut 8, i sense fer res, ens trobàvem a davant, 0 a 1. El Seva va dominar, i va crear perill a pilota parada aprofitant el vent a favor. I en un córner al minut 37 van empatar. Tal com anava el partit, ja es veia a venir...

La segona part va ser diferent. Crec que nosaltres vam dominar, i vam ser un equip més semblant al que venim sent darrerament. Tot i així, força igualtat. Nosaltres alguna arribada sense excessiu perill, tot i que vam fer alguna coseta més que el Seva. Però en una acció on sortíem, el Seva va fer el 2 a 1. I fins el final només vam tenir una rematada de cap per empatar.

La lliga és molt llarga i de partits dolents sempre n’hi ha. I la veritat és que no va ser un problema d’actitud, una cosa que almenys no ens podem retreure. Però hem de tornar a la bona línia, començant per un camp MOLT complicat com a Sant Bartomeu (alguns encara recordem fa uns anys, quan nosaltres vam fer la promoció per pujar a Primera. Portàvem 12 victòria seguides i érem líders. Ells eren cuers. Vam perdre 5 a 1...). Estem avisats, o sigui que tothom despert i a tope!!!