dilluns, 22 d’octubre del 2012

UE Santperenca 0 - Roda 2


Derrota a casa aquesta setmana, que ens trenca una bona ratxa de resultats, però crec que l’actitud ha set bona, i hem de tenir en compte que hem jugat contra el líder. Ha set un partit intens i tens, com acostuma a ser habitual quan ens enfrontem amb el Roda. I a més, els detalls i les circumstàncies que marquen els partits igualats no han caigut de la nostra banda.

A la primera part el Roda ha sortit millor: apretant molt bé, sense deixar-nos jugar i provocant errades nostres en la construcció. Tampoc han disposat d'ocasions molt clares, però de seguida (minut 5) s’han trobat amb el penal que els ha permès avançar-se al marcador. I ells amb el marcador a favor s’han trobat còmodes. Nosaltres ens hem anat posant i hem igualat el partit, i potser quan estàvem passant uns minuts on érem una mica superiors, ha vingut l’expulsió d'en Teti que ens complicava encara més les coses. I encara quedava una hora de joc! En general, poques ocasions pels dos equips, nosaltres amb algun xut de lluny i ells en alguna centrada.

La segona part també ha set força igualada i amb poques ocasions dels dos equips, on el Roda ha demostrat ser un equip sòlid. Nosaltres ho hem intentat tot i saber que era complicat remuntar, i més després del seu gol als 20 minuts de la segona, però no hem tingut inspiració. Tot i així hem donat la cara en tot moment.
Ens hem de quedar amb les coses bones i seguir amb la línia dels darrers partits. Queda molta lliga i la confiança en nosaltres no s’ha de veure alterada. Hem d'anar a Seva a per totes i intentar tornar amb els 3 punts.

Força UE!!!