dimarts, 30 d’abril del 2013

Riuprimer 3 - UE Santperenca 1

Derrota al camp del líder donant la cara. Va ser un partit igualat, i que novament per detalls se’ns va escapar. L’actitud i la lluita de la gent va ser molt bona.

Vam fer una bona primera part. Vam avisar amb dos xuts perillosos al principi, però el Riuprimer es va avançar aprofitant un rebot al travesses després d’un llançament de falta. Molt càstig, però vam seguir enxufats, i va arribar la jugada més decisiva del partit: en Melo encara el porter sent l'últim home, se’l dribla (ho tenia tot a favor per marcar) i el porter l’aterra. Falta, però incomprensiblement l’àrbitre només li ensenya la groga!!! (hi ha decisions discutibles, però aquesta no...i a més és de les que indigna. Portàvem 20 minuts...). A la sortida de la falta la pilota va anar al travesser. Tot i la indignació ho vam seguir intentant i plantant cara al Riuprimer, però cap al final de la primera part ells van fer el segon.

La segona part va ser més travada i tensa. Va començar amb el gol de l’Albert Jufré retallant distàncies (falta claríssima al porter que ja tenia la pilota agafada, els remordiments de l’àrbitre el van fer compensar...però ja no era el mateix...). Poques ocasions en general, especialment per part nostra, però les seves van ser bàsicament a pilota aturada i en xuts de lluny. Ja al final quan estàvem tirats a dalt, en una contra (algú reclamava fora de joc) vam fer un penal clar que el Riuprimer va transformar per deixar el 3 a 1 final.

L’actitud és bona, plantem cara a tots els equips, i se’ns escapen els partits molts cops per detalls. Alguns són externs a nosaltres i poca cosa hi podem fer (golassos d’altres equips o decisions arbitrals clares i perjudicials han set una tònica tot l’any...), però n’hi ha que depenen de nosaltres. Necessitem una mica més de concentració en algunes jugades. Amb això i les ganes de guanyar ens salvarem. Depèn de nosaltres.