dimecres, 10 d’abril del 2013

UE Santperenca 1 - Sant Bartomeu 2

No ens mereixem tanta crueltat… Vam tornar a perdre a l’últim minut… I no vam fer un mal partit. Però aquest any el futbol ens està castigant més del que mereixeríem... Però queden 8 partits per canviar-ho...

Només començar el partit, i aprofitant una pèrdua nostra, el Sant Bartomeu es va avançar amb un bon gol de fora l’àrea per l’escaire (i aquest any ja en van molts d’aquest...) que va condicionar el joc. A mida que van passar els minuts ens vam treure la son de les orelles i vam disposar d’ocasions, i vam defensar força bé. Però a la mitja part perdíem...

A la segona part vam sortir intensos i vam ser millors. Vam tenir ocasions per empatar abans, però fins al minut 83 no ho vam fer amb el gol d’en Joan Rifà. El Sant Bartomeu només n’havia tingut una, clara això si. Estàvem bé i veiem possible la victòria...però en una bona contra seva van fer l’1 a 2 al final. Un altre cop dur.

Tot i la dinàmica que portem hem de confiar en nosaltres. Podem tirar-ho endavant.I ho començarem a fer aquest dissabte a Sant Vicenç!!!