dilluns, 27 de gener del 2014

Borgonyà 0 - UE Santperenca 0


Bon punt per nosaltres el d'aquest diumenge a Borgonyà. Va ser un partit bastant igualat entre els dos primers classificats, i la veritat és que no va ser gens vistós. La solidesa dels dos equips i segurament el respecte també van marcar el partit. Nosaltres arribàvem amb baixes importants, i a més també les lesions ens van marcar el partit, ja que els 3 canvis que vam fer van ser per aquest motiu. Però vam donar la cara i vam competir contra un equip amb molta il·lusió, molts efectius i amb bona dinàmica.

En general el Borgonyà es va trobar més còmode sobre el camp tot el partit, i tot i que la igualtat va ser la tònica general, potser en alguns moments ells van ser millors.  Van dominar més el partit, però tot i les baixes que teníem especialment en defensa no vam  concedir ocasions clares per marcar al Borgonyà. En canvi nosaltres no vam poder combinar i arribar tant com altres partits, però vam tenir les 3 ocasions més clares de tot el partit: a la primera part en Piella la va tirar fora en un 1 contra 1 amb el porter, i a la segona part primer en Sergi Jufre gairebé aprofita una bola morta que va deixar el seu porter a l’àrea, i en la última jugada del partit i en una contra, l’Aleix es va plantar sol davant el seu porter i va xutar al travesser (i la bola va votar a la línia...o a dins, segons les versions. Tot i així, era molt difícil de veure, ja que la majoria vam pensar que havia votat a fora i no vam protestar la decisió).

En definitiva, empat just pel què va succeir sobre el camp. I l’hem de valorar positivament per tal com arribava l’equip. A més, ens deixa amb el mateix avantatge respecte el Borgonyà i amb el gol average favorable. La cosa se’ns ha posat bé, no podem negar-ho, però queda molt. I queden molts partits que seran dificilíssims de guanyar. Cal seguir, tothom donant el màxim perquè no es notin les absències. I si tots anem en la mateixa direcció segur que ho aconseguirem.


Força UE!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Força i endevant Santperenca!!!!
Gràcies quim per les cròniques!
Martí.