dilluns, 20 de gener del 2014

Rupit 1 - UE Santperenca 3

Difícil victòria per acabar la primera volta. Era un camp difícil, contra un bon equip amb potencial a dalt, i tot i que va ser complicat, crec que vam merèixer guanyar.

El Rupit va sortir fort i ens va apretar al principi. Nosaltres no renunciàvem a atacar però no disposàvem d’ocasions clares. I en una jugada d’estratègia ells van fer l‘1 a 0 que ens complicava les coses. Però vam reaccionar i vam disposar d’ocasions per empatar, però el gol no va arribar fina la mitja hora de joc a través d’un penal transformat per en Sergi Jufre. A la mitja part empat que reflectia la igualtat sobre el camp.

A la segona part vam ser millors. I ja de seguida l’Aleix va fer l’1 a 2 després d’una bona jugada individual. Vam seguir concentrats i seriosos i al cap d’uns minuts en Yassine va fer l’1 a 3 a la contra que gairebé sentenciava el partit. En els últims minuts el Rupit va tenir 2 ocasions molt clares que ens haguessin pogut complicar la vida, però per sort en Vinyo va estar encertat.

Ara que s’ha acabat la primera volta s’ha de destacar el paper de l’equip. És dificilíssim en qualsevol categoria sumar 13 victòries i només una derrota. Hi ha hagut partits on hem jugat molt bé, d’altres on ens ha salvat l’ofici, i d’altres on ens ha acompanyat la sort (o la dinàmica del futbol). Però anar líders amb aquesta avantatge no pot ser casualitat. Hem fet les coses bé, som un equip sòlid i som mereixedors de la classificació que tenim. Ara bé, queda molt i les valoracions importants s’han de fer a final de temporada. En la segona volta serà molt difícil repetir aquesta puntuació (perquè hi ha força equips amb capacitat per guanyar-te), però estic convençut que si seguim en la mateixa línia també sumarem molts punts.

I aquest diumenge partidàs al camp del Borgonyà, el segon classificat, un equip amb bons jugadors i que ara també està en una dinàmica positiva. És un partit per disfrutar-lo. I si a més el guanyem les coses se’ns posaran molt bé!

Força UE!!!

PD: aquest diumenge és la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere. I la UE Santperenca tindrà una paradeta... Veniu-nos a veure!!!