dilluns, 13 de gener del 2014

UE Santperenca 2 - La Gleva 0


Era important començar l’any amb victòria per seguir amb la bona dinàmica. I ho vam fer…encara que no vam fer un bon partit.

El partit va començar amb el gol d’en Sergi Jufre als 19 segons. I això potser ens va relaxar. No vam fer una bona primera part, no va haver-hi ritme, semblàvem descentrats. Tot i així, vam tenir ocasions clares com per ampliar l’avantatge (amb 2 pals inclosos). Però no ho vam fer i La Gleva en va tenir una de molt clara en una contra al final de la primera part que per sort no va entrar.

La segona part potser va ser una mica millor, vam controlar més el partit, i també vam tenir algunes ocasions per fer el segon, entre elles un altre pal, però no va arribar fins al minut 76 obra altre cop d’en Sergi Jufre. Fins al final poca cosa per les dues parts, amb l’únic ensurt d’un xut de La Gleva que va anar al pal.

En resum, victòria justa pel què es va veure sobre el camp i per les ocasions que vam tenir els dos equips. Ara bé, hem de millorar bastant respecte aquest partit. Ara tenim 4 partits fora de casa en camps complicats. Si els guanyem haurem fet un gran pas de cara al títol. I tenim capacitat per fer-ho molt millor, ho hem demostrat molts cops.

Força UE!!!