dilluns, 21 de setembre del 2009

Últim amistós: Borgonyà 2 - UE Santperenca 2

Ahir vam fer una primera part bona on es podia haver sentenciat clarament (vam fallar unes quantes ocasions claríssimes), tot i que el 0 a 2 (gols de Dani i Marc) era bo. A la segona part no vam tenir gairebé ocasions, ells van dominar el joc, i tot i que tampoc van tenir gaires opcions de gol, van empatar-nos (segurament en dues accions on a la defensa ens va faltar contundència).
A aprendre la lliçó, i veure que si anem a tope i tots enxufats lo lògic és que els guanyem, però serà difícil. Bueno, de fet com tots els partits, que si no surts a tope qualsevol equip et pot fotre un disgust...i et poden fer perdre punts que al final de la lliga poden ser necessaris (a tots ens vénen records de l'any passat...).
Tot i així, jo tinc molta confiança amb l'equip i crec que diumenge guanyarem!!! A més, es va demostrar que tots els jugadors de la plantilla poden jugar, i això és un fet molt important per afrontar tota la temporada.
Va, que ja comença lo sèrio!!!
Força UE!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones
desde avui es operatiu un nou blog on podreu seguir els resultats i podreu donar les vostres opinions de cada jornada.
www.terceraregional3.blogspot.com

Txoki ha dit...

aquest diumege foto d'equip!!! ja se que les cares potser no seran les millors, però segurament tot l'equip serem al camp (penjarem la foto al blog després...).
Alguns ens haurem de mirar el partit des de la banda (i uns quants partits més) després de l'esparrecada d'ahir. Què hi farem...un mes i mig per posar-se en forma i patint i ara que comença lo bo ens ho haurem de mirar des de fora. Però tots els lesionats hem de fer pinya i animar als que juguen a tirar-ho endavant.
Força UE!!!

Anònim ha dit...

Que t'ha passat?
Qui més s'ha lesionat??

Aiiiaiaiaiaiai

Anònim ha dit...

Ànims Quim, que no passa rés, serà una petita rotura de rés, ja t´ho vaig dir que paréssis. En quant a lo de fer pinya, estaría molt bé. Que la gent s´impliques una miqueta més, un petit esforç més, tant els que no estan disponibles per lesions, que els animem a continuar treballant per recuperar-se, com els que estem a dintre de l´equip, un petit esforç per venir a entreno i per tirar aixó endevant amb la més gent possible i el més bé possible. Vinga!! Ànims!! i ganes!!!

FORÇA SANTPERENCA!!!

Anònim ha dit...

Fa una mica de pudor lesionar-te abans de festa major no?

Txoqui Aiaiaiaia

Anònim ha dit...

Anims Quim i veuràs com aviat tornes a jugar.

Sepp Maier

Cristiano (vaya gol) ha dit...

NO PENSO TOLERAR que es posi en dubte la profesionalitat dels meus jugadors!!!!!!!..... i molt menys la d'en Quim. tot i que entenc que la proximitat de la festa major hagi generat dubtes.......

Txoki ha dit...

si igualment no em feien jugar mai per festa major...
I algú creu que després de patir un mes i mig, i ara estar en forma, voldria fotre el capullo de lesionar-me expressament o fingir???
I si, Benja em deies que parés, però notava molèsties a l'abductor i una mica davant la cuixa...i va i em trenco de darrera (i no notava res, estava perfecte...).
Res, a resignar-se, a intentar recuperar-se bé i a animar la UE com un aficionat més!!!
Força UE Santperenca!!!

PD: concentració prèvia al partit de diumenge...el divendres al vespre al Xiringuito!!! Ajaiiiiiii

Anònim ha dit...

Més de la meitat de l´equip, torrat al xiringuito,!em cardaria vergonya!!

En txoki, marges avall!!!

Los reyes del futbol, patinant!!

Mata i Guix als autochoques!!
NO TE PREU!!!

Anònim ha dit...

Quant s'actualitzara la pàgina, anem 2ons eh!!