dilluns, 5 d’octubre del 2009

Seguim millorant: Cantonigròs 1 – UE Santperenca 4

Bon partit el disputat aquest dissabte per la UE Santperenca al magnífic camp del Cantonigròs. L’equip va començar jugant la pilota, i a la primera part va ser molt superior a l’equip local. Es va tocar, es va arribar i es van tenir moltes ocasions, dues de les quals va materialitzar l’Isaac, i sort van tenir-ne ells de les parades del seu porter, en Jaume, que va fer un bon partit.
La segona va començar força bé, i semblava que amb el 0 a 2 no s’hauria de patir. Però dues decisions de l’àrbitre, primer no donant un gol fantasma nostre (jo no vaig veure bé si entrava o no, no puc opinar) i després donant un gol fantasma seu en una jugada tonta (un centre que toca al pal i vota a terra, aquest si, clarament no va entrar, però de tros eh,...) van tornar a posar el Cantoni al partit. A partir d’aquí van ser els minuts més igualats, on van aparèixer alguns nervis (innecessaris, n’hem d’aprendre) i on l’equip local va apretar més i més amunt. Però finalment ens vam tornar a posar, i ja avançada la segona part, en Guillem va fer una bona jugada personal i va fer l’1 a 3 amb un toc subtil. Ja al final l’Isaac posava l’1 a 4 després de transformar un clar penal.
En resum, bon partit (a excepció de 20 minutets on ells van apretar més i on alguna decisió de l’àrbitre ens va descentrar) i vam demostrar que si fem les coses bé tindrem moltes opcions de guanyar la majoria de partits. A seguir igual...o millor, que ara ens vénen 2 equips molt difícils que al final estaran al grup de dalt: la Ribetana i el Sant Vicenç.
Força UE!!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Liders!
Ara venen dos partits que ens diran realment on som, així que a implicar-se al màxim TOTHOM!

FORÇA SANTPERENCA!!

antispt ha dit...

Si amb una victòria aspiràveu al títol.....amb dues ja sou pràcticament campions...
Sort que aquests dos pròxims partits us posaràn al vostre lloc.

Anònim ha dit...

antispt et covidem a dir a quin equip jugues o segueixes... per així poder parlar en igualtat de condicions no?

La lliga es llarga, i posa tothom al seu lloc, però si al principi de temporada no hi ha il·lisió, ja em diràs que queda!

Anònim ha dit...

Ja ser qui ets antispt!! em sembla que al teu equip li van fotre un 7 al camp de l'oar!! bon partit si senyor!! una mica de respecte, no? no0saltres no al faltem a ningú!! no vinguis a provocar amagant la cara!

Anònim ha dit...

http://www.mesosona.cat/?seccio=noticies&categoria=238

Txoki ha dit...

antispt, no se què et passa però deus tenir algun problema amb la Santperenca o els santperencs... Va, home, no siguis ressentit, que tenir aquesta cosa a dins no et deixa ser feliç. Disfruta i deixa als altres en pau. Que des de la UE Santperenca sempre hem respectat als altres equips, ja sigui altres anys o aquest any...
Ja està bé que escriguis, però no critiquis per criticar, dóna arguments, parla de coses que passen i no interpretis coses que no hem dit.
Nosaltres seguirem amb ambició i il·lusió, tant si guanyem els partits com si en perdem alguns (segur que passarà), ja que això és molt llarg i no s'acaba fins al maig.
I gràcies per fer-nos estar encara més orgullosos que mai de ser de la santperenca!!!
Força UE!!!

Peperoo ha dit...

A veure com anira el diumenge, es començarà a veure on està cadasqú! crec que garmendia portarà un seleccionable per vietnam!! a veure que tal!
Anti spt, espero fer.te callar la boqueta!!

Divendres hi ha sopar?

Anònim ha dit...

ja se sap que els divendres sempre hi ha sopar...siguem 6 o siguem 20...

Anònim ha dit...

Sopar al camp? com s'havia dit o no?

Anònim ha dit...

al camp em sembla que no perque al final no es fa el partit amistós....

Benja ha dit...

Nois, nova baixa a l´equip. Punxada a darrera la cama dreta, tot apunta a rotureta de fibres. Al final si que m´hauré de comparar el traje de neoprè! Gran desilusió per mi.

Anònim ha dit...

Que disu Benja!! No fotis!!

Per poc temps o llarga?

Ànims!!!

Isaac

Anònim ha dit...

La Santperenca juga aquest diumenge contra la Ribetana amb la baixa importantisima d'en Quimàs