dilluns, 30 de novembre del 2009

Seguim sumant: Corcó 1 – UE Santperenca 3

Partit molt seriós el que vam jugar aquest dissabte a l’Esquirol, en un camp de terra i on no estem acostumats a jugar. Són partits on t’hi pots deixar punts, i amb lo igualada que està la Lliga no ens ho podem permetre.
La primera part va ser bona, vam ser superiors a ells, amb algunes arribades clares i sense concedir ocasions. Al quart d’hora l’Isaac aprofitava una pilota morta a l’àrea per avançar-nos. Després ell mateix va tenir 3 “u contra u” amb el porter, dels quals en va aprofitar un per fer el 0 a 2. El partit estava controlat però no sentenciat tal i com haguéssim pogut fer.
A la segona part el Corcó va sortir a apretar més, i va causar algun problema, tot i que sense ocasions molt clares. Però en un llançament de falta afortunat, que va tocar a la barrera i va despistar el porter, en Quim posava el 0 a 3 que sentenciava el partit. A falta d’un quart d’hora ens vam quedar amb 10, i fins al final destacar que el Corcó va fer l’1 a 3 després d’un gran llançament de falta.
En definitiva, 3 punts importants, que ens situen segons en solitari. Ara a guanyar a Sant Boi en un camp molt difícil, en un cap de setmana on tindrem baixes pel pont, on l’any passat vam perdre, i on seria molt important guanyar per poder rebre el Roda enganxats a ells. A més, aquestes properes jornades hi ha enfrontaments directes on és molt probable que tothom perdi punts i on es poden començar a marcar diferències.
Força UE!!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé el tema ens vam quedar amb 10... passant per sobre de la noticia.

Aajjjjaaaiiiii

Cristiano ha dit...

Jugada clau: PENALTI d'En Piqué sobre Cristiano. ARBITRO NO ME JODAS!!!!!!!!!!!!
Pobrets, ens havien de golejar i es van passar tot el partit amb el culet ben apretadet. Sort que al final vau guanyar.

Garmendia ha dit...

m'encanta aquest confirmisme merengón...

Després de gastar-se més de 270 millons d'€, i estan contents per "només" perdre 1-0! ;-)


SaluT.

Anònim ha dit...

Que diguin el que vulguin, però els tres punts són nostres!! Tan els d'Alcorcón com els del clàssic!!
Força Santperenca, anem a totes a Sant Boi!!

Pd: Per cert, he perdut el jersei gris "Zafiro". o més ben dit algú me la fotut, estava a la banqueta. Es talla XL, si algu el té que el porti divendres. Gràcies! i Visca el Barça!!

Siauuu. Martí.

Anònim ha dit...

Sorteig copa del Rei: Barça-Sevilla, i el que passi, contra Valencia o Deportivo, mmmmm, aquí hi ha la ma d'en "Floren", no vol que el Barça repeteixi el triplet i els fa creuar contra els durs.

Tongo, tongo, tongo!!!!

Aquest any,el Barça ho guanyarà tot al Bernabeu, copa, Champions i campions de lliga matemàticament al pròxim clàssic. je je


Isas

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els cules per la victòria del Diumenge, peró crec que aixó és el blog de la Santperenca i no un fòrum de opinions sobre el Madrid o el Barça. Estaria be comentar alguna cosa sobre els partits del nostre equip, tot i que aquesta setmana sigui inevitable parlar del Barça - Madrid.

FORÇA SANTPERENCA!!

Txoki ha dit...

doncs per parlar de la Santperenca podem dir que anem al mateix lloc que el Madrid, però amb la diferència que els que van de blancs van líders...i que són els que es gasten els calers!!!
Però hem d'evitar que els blancs guanyin qualsevol títol aquest any, el de tercera inclòs!!! (serà difícil, però hem de lluitar-ho a tope).
I Piella, ja sabem que de primera aquesta no és la teva lluita, que els pericos aneu per altres coses, però a tercera tens moltes coses a dir...tant al camp com boicotejant i putejant el tu germà!!! Jjjijijjiji
Força UE!!!

Anònim ha dit...

Bon dia

Crec que es pot parlar de tot aquí no? i més tenin en compte que el cos tècnic és merengue!
Es veu que benzema va veure una porteria quant anava en cotxe i va tenir un esglai!! per això es va fotre contre un arbre!!
Pd: a la porteria hi havia en Valdés

ja hi ha dia pel sopar de nadal?

Cristiano ha dit...

Tots aquests que ataqueu al Madrid, haurieu de sortir de l'anonimat i posar el vostre nom per poder començar a repartir les samarretes pel dissabte amb els numeros 12,14,15,16,17.
Cliqueu el nom per poder veure el vostre exemplar president.

Anònim ha dit...

Canviant de tema...

1r torneig de poker OSONA

www.centelles.cat/elpipa/

Anònim ha dit...

Això és un president com Déu mana!
Ho no ho fem nosaltres?

Sepp Maier

Avui és Sant Xavier!

Felicitats Michael Ballack

Anònim ha dit...

Felicitats als Xaviers,

Jo també estic d'acord amb la "festeta" del president, m'imagino en Lupión al Roviret si quedem campions, i la veritat, em motiva...je je
Però anem per passos i intentem de guanyar a St. Boi, que ja costarà prou

Benja ha dit...

Felicitats Xevi!!

Aixó de la festeta del president, depent dels ulls de qui ho mira, o sigui, si és d´un color es veu d´una manera, i si és d´un altre es veu diferent, no se si m´explico. Tant és.
Heu vist aixó de que a la Ribetana li han donat el partit per perdut contra el Cantoni? Investigueu i comenteu alguna cosa.

FORÇA SANTPERENCA!!!

Anònim ha dit...

Ep gràcies companys

No ser entrar amb peperoo!!

Quin dia es juga a Sant Boi? dissabte?

Xevi

Txoki ha dit...

si, a Sant Boi es juga dissabte. Els que som fora us enviem molta ànims i moltaforça!!!
Felicitats Michelino Ballart!!!
I a la Ribetana posa "pèrdua partit", però deuen poder fer al·legacions. A veure com acaba.
a tope UE!!!

Anònim ha dit...

Ningú ha trobat el meu jersei!!!

Avera si avui algú el porta a entreno, vinga fins al vespre!!

Martí.

Pd: ja e registrat en piella ell no el té!

Anònim ha dit...

Va parir és dur treballar quant no ho fa ningú! Dios!

Com que no tindrem crònica fins no ser quant podem ecriure aquí!!

Gran partit de la U.E tot i les numeroses baixes, camp difícil on s'ha de lluitar tota l'estona contra un sant boi que i va molt, a buscar el nostre error amb pilotes directes, tot i que crec que vam ser nos que vam aprofitar els seus. Ben posadets entrant per bandes, fent perill a davant , ben plantats al mig i molt seriosos a darrera! Així és difícil que ens guanyin! Bona victoria.