dilluns, 2 de novembre del 2009

Un puntet: Sant Quirze 1 – UE Santperenca 1

Empat amb regust agredolç el d’aquest diumenge que vam jugar a Sant Pere, i com a visitants, contra el Sant Quirze, que té el camp en obres.
La primera part va ser igualada, de molta lluita i amb poques ocasions pels dos equips, i que només l’Antonio (està en ratxa...) en un cop de cap va poder desnivellar. Amb el nostre avantatge s’arribava al descans.
A la segona part el Sant Quirze va sortir fort, apretant per remuntar el marcador, però fins ben entrada la segona part no van tenir alguna ocasió clara. Alguna gràcies al pal, i alguna altra per aturades d’en Marc no van entrar. Ja a prop del final, un bon centre des de la dreta el remata amb l’esquerra un jugador del Sant Quirze al segona pal, que creua la pilota i empata el partit.
Amb els pocs minuts que quedaven encara vam tenir la victòria molt a prop, en una ocasió claríssima que l’Isaac no va poder marcar.
En definitiva, jo crec que resultat just, una primera part igualada i una segona dominada pel Sant Quirze, que va demostrar el perquè està a dalt: molta lluita i confiança. Crec que hem de valorar el punt aconseguit, davant un bon equip, i tenint en compte que amb les baixes que tenim no ens permet refrescar l’equip en partits tant intensos com el d’ahir. Tot i així, sempre que perds punts en els últims minuts et queda un mal regust de boca.
Ara a guanyar a La Cabra que aquest any va més forta, i a intentar seguir en el grup de dalt.
Força UE!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

He sentit a dir que va ser sortir en Quim al camp i ens varen empatar.

Garmendia ha dit...

pronòstic de la resonància al genoll :

Trencament de 2/3 parts del lligament creuat anterior (si no recordo malament era akest), existència de líquid, i ròtula tocada.
Faré 10 sessions de rehabilitació per veure si algunes fibres del lligament es readjunten de nou, en cas negatiu, tres foradets al genoll i a sol·lucionar-ho. I en el cas de veure algun tema extrany a la ròtula al mirar-ho per dins, s'aprofitaria per fer una "no_sé_què"_plàstia.

Així doncs, en els millors dels casos encara en tinc per una parell de setmanes per començar a córrer de nou... :(

Anònim ha dit...

Va parir Garmendia.
Ja podem començar a buscar partit homenatge.
Jo apostaria per un triangular Santperenca-Sant Quirze- Torelló

Txoki ha dit...

quan jo vaig entrar al camp ja estàvem empatats...i ja era el temps de descompte gairebé. La veritat és que no m'esperava entrar... Espero que aquesta setmana ja pugui jugar uns minuts seriosos i sense por.
Per cert Sales, espero que sigui lo més lleu possible, que et recuperis aviat i que poguem veure la teva pell resplandent aviat als terrenys de joc.
Per cert, en Martí em va trucar ahir que li feia bastant mal el genoll i que aniria a la mútua... suma i sigue...
Però ho tirarem endavant!!!
Força UE!!!

Anònim ha dit...

A l'homenatge d'en Garmendia ja hi posarà tots els maïllots ell. D

Esperem que no hi hagi homenatge i que puguis jugar aviat, igual que en Martí.

Ei QUIM!! El primer comentari l'havia escrit jo!! Je,je,je...

Sepp Maier

Ja torno a tenir el mallot blau cel, en Piella el va amagar entre la roba neta de la tintoreria, però jo sé que el tenia ell.

Fins al vespre nois!!

Anònim ha dit...

El tenia en piella, m'ho va dir!

Atonio on podem comprar parxes? jo en vull!!

Garmendia jo em dedicaria una mica més al poker que et fa falta, i encara pots fer-te ric!! Al futbol es va acabar aquella festa major pujant a l'autobús del torelló!! ja saps que vull dir no?

L'homenatge el podem fer a las vegas!!!

;-)

Txoki ha dit...

se senten veus que en Coro podrà jugar aquest cap de setmana. I sembla que en Quim ja està recuperat i podrà jugar per fi...si avui a entreno va tot bé!!!
Dani, encara hauràs de fer convocatòria, jijjiiijij

Anònim ha dit...

He sentit dir que heu de fitxar jugadors de l'equip d'aficionats del vostre poble per solventar les vostres carències? Bé, espero que els lesionats que teniu es recuperin aviat, sobretot perquè no us serveixi d'excusa si us heu de quedar un any més a 3a regional.

Anònim ha dit...

També hem fitxat a la teva mare per ...

Anònim ha dit...

Les carències les deus tenir tu, perquè no t´en enteres de la pelicula!! Lo què hagis sentit a dir, si t´ho creus, ho escrius a ma en una carta i li envies a la teva...

FORÇA SANTPERENCA!!!
ON SIGUI!!!