dilluns, 14 de desembre del 2009

S’escapa el líder: UE Santperenca 3 – Roda 4

Partit molt tens el disputat aquest diumenge a Sant Pere contra el Roda. Vam perdre els 3 punts davant un equip que si no hi ha alguna sorpresa té la majoria de números per quedar campió de lliga.
La primera part va ser força igualada, amb algunes arribades per cada equip. En un refús de la defensa del Roda, en Piella va fer un bon gol des de fora l’àrea. Més entrada la part, el Roda va empatar, però no va canviar gaire el signe del partit. I prop del final de la primera part, el Roda va fer l’1 a 2 de penal (molt clar, però el jugador del Roda que fa la passada s’havia emportat la pilota amb el braç). Fins al final, nosaltres bastant nerviosos.
La segona part, i després dels incidents de la mitja part, va ser totalment diferent. Part molt més esbojarrada, amb més tensió i nervis, sense control de ningú. Als 10 minuts, i amb l’1 a 2, l’àrbitre no va xiular un claríssim penal al nostre favor, i al cap de poc el Roda va fer dos gols per posar l’1 a 4 al marcador (aprofitant cert desconcert en defensa nostre, potser provocat per les ganes d'empatar). Nosaltres no vam fer una bona segona part (ells crec que tampoc gaire...), però més amb el cor que amb el cap i que amb futbol vam aconseguir retallar distàncies amb els gols d’en Rafa i en Marc Escarrà (polèmic el d’en Rafa, amb el seu porter a terra, però era l’àrbitre qui havia d’haver parat el partit. I més quan des del minut 1 de la segona part havien caigut a terra molts cops i a més, ells en aquesta jugada van rebutjar la pilota sense tirar-la a fora, ja que al mig del camp no li vam tirar pas nosaltres). No vam poder empatar, però l’equip va demostrar tenir esperit i caràcter.
Un altre tema són els incidents. Tot i que el seu jugador número 10 es va passar la primera part provocant la banqueta i els aficionats locals de la seva banda, i que a més va dedicar el gol de penal allà, nosaltres no hem de caure en les seves provocacions. També he de dir que aquest noi no pot anar provocant d’aquesta manera...i menys a fora de casa. Tots dos equips n’hem d’aprendre, ja que dóna una imatge de la Santperenca, del Roda i del futbol que crec que a ningú ens agrada. Per tant, que tothom reflexioni del què ha passat i jo almenys espero que no es repeteixi.
Ara toca passar pàgina, i aquesta setmana a intentar guanyar a Montesquiu, en un camp molt difícil, davant un equip amb bons jugadors que és capaç del millor i del pitjor. Però són 3 punts molt importants per nosaltres, que ens han de fer recuperar la bona línia i el bon joc que portàvem abans d’aquest diumenge.
Força UE!!!

10 comentaris:

AFA ha dit...

Bones nois!!
va que no passa res. Potser sí que el Roda jugarà una altra lliga a partir d'ara però s'ha de lluitar fins al final. Si més no per ser segons que ja costarà.
Els AFA anem d'empat en empat últimament. Si cliqueu sobre l'usuari veureu que la nostra lliga també "está que arde"! i aquest diumenge At.Ges-AFA!
Vinga a guanyar a Montesquiu i després... quina por!
Salut!

AEQUPC ha dit...

Primer de tot, això que el Roda juga una altra lliga ja es veurà a final de temporada pq jo crec que si s'ha de proclamar campió no serà fins els últims partits de la lliga. De moment està a 5 punts i per part meva no penso deixar que aquesta distància s'incrementi.
I segona, el partit de Montesquiu és molt i molt importnat i espero que ningú abaixi el cap, sobretot pq després tenim el sopar de nadal i sempre és millor poder-lo celebrar amb una victòria.
Piella
PD: Mare meva quin gol, pq després es digui als entrenos que no xuto bé.

mai ha dit...

no he dit que guanyin segur la lliga, però veient que porten 5 punts d'avantatge i que només han perdut un partit, la percepció que tinc és que seria una sorpresa que no quedessin campions.
Ara bé, per nosaltres no quedarà, hem d'intentar-ho fins al final, lluitar cada partit, començant pel de dissabte que serà dificilíssim i és importantíssim.

PD: Piella, vas xutar tant bé perquè botava eh...

Anònim ha dit...

Crec que no podem estar contents de com ens va anar el partit del Roda però hem de passar pàgina i a pensar en el Montesquiu, que estem segons i a principi de temporada tots haguèssim firmat estar en la posició que estem a dia d'avui.
Ens hem esforçat per estar on estem i ningú ens ha regalat rés i sòm els que millor estem per fer la promoció o per aprofitar una punxada del Roda si es produeix.

Seep Maier

Anònim ha dit...

Vinga nois ànims !!!!!! vaig estar al camp i la veritat és que aquests del Roda no em van semblar res de l'altre món. Segurament que si tornen a segona hauràn de fer fora la meitat de l'equip. Però amb calers......Sant Pere canta.
Respecte al merder de la mitja part......QUE NO TORNI A PASSAR !!!!!
Això sí, el primer que va picar va ser l'entrenador del Roda (vaia personatje) a un jugador de la Santperenca i ningú m'ho pot discutir perque jo ho vaig veure!!!!
Ànims i a veure si us puc venir a veure dissabte.

FORÇA SANTPERENCA !!!!!!!!

Cristiano ha dit...

Si Piella un bon gol, però diuen que vas tancar els ulls en el moment de xutar.

Com va anar el post-partit a l'hora de dinar amb el teu germà ????? diuen que la vau tornar a liar quan vàreu anar a agafar l'únic flam que quedava de postre !!!!!! jejejejeje

Txoki ha dit...

ja tinc l'amic invisible a punt...
Ajaiiiiiii!!!
Però abans del sopar...a guanyar a Montesquiu!!!

Martí ha dit...

Algú sap en número de telèfon de el 9 nou... És per ficar un anunci, per veure si algú HA TROBAT LA MEVA SUADERA !!!!!!!!!!.

Martí.

Garmendia ha dit...

sagals!!!!!

Al final ja tinc hora per kardar-me la plàstia akestad els ous al genoll dret, i així poder xutar amb efecte amb l'exterior del peu, un cop recuperat...

Dilluns 21/12 tinc la prova d'anestèssia, i dimecres 23/12 m'operen a les 15:00 a Vic.

Tremolen de cara a semana asnta abm els "iaiardus" que kardaré!!! jejeje.

ens veiem demà al sopar de l'amic invisible! (si és que el trobo!)

SaluT.

Garmens.

Garmendia ha dit...

sties,

trobu qeu eh fet moltse faltes en le missateg anterior, no?